Kubilay, "Kurumların sıkıntılarını gidermek görevimiz"

Çerkezköy'de yaklaşık beş ay önce kurulan Servis Araç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Kaymakam Metin Kubilay'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri v

GÜNDEM 23.04.2014 00:55:00 0
Kubilay,

BİZLERE YARDIMLARINIZ NEDENİYLE SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyelerini Kaymakam Kubilay kapıda güler yüzle karşıladı. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, ziyarette, “Siz değerli kaymakamımızın sıkıntılarımızı çözmede bizlere yardımlarınızdan ve destekleriniz nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu günkü ziyaretimizin nedeni de sizlere teşekkür mahiyetindeki ziyaretimizdir. Dernek olarak bir takım sıkıntılarımız saha bulunuyor inşallah bunlarında çözümünde bizlere yardımcı olacağınıza inanıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.

KURUMLARIN SIKINTILARINI GİDERMEK BİZLERİN GÖREVİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da Kurumların sıkıntılarını çözmede Kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade etti. Kaymakam Kubilay, “Siz Servis Araçları derneği olarak önemli bir hizmet yapmaktasınız. Sizin sıkıntılarınızı gidermek bizlerinde görevi. Ancak sıkıntılarınız İlçe Emniyet Müdürlüğüne detaylı şekilde aktarmanızda da yarar var. Emniyet Müdürlüğümüz sizlerin sıkıntılarının çözümünde gerekli yardımı yaparak yardımcı olacaktır. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da Servisçilere yardımcı olacaklarını ve sıkıntılarının neler olduğunu kendilerine aktarmalarını istedi. 

Haber/Seyit SÜREN