Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde doyasıya eğlendi

Çerkezköy Belediyesi'nin bu yıl ilk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği Çocuk Şenliği dün kapalı Otopark üstündeki Şenlik alanında 13.00-18.00 saatleri arasında

GÜNDEM 23.04.2014 00:25:00 0
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği

ÖĞRENCİLERİN HALK OYUNLARI İLGİYLE İZLENDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk kez bu yıl gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı 1. Çocuk şenliği etkinliği Fevzipaşa İlkokulu halk oyunları ekibinin gösterileriyle başladı. Öğrencilerin çeşitli yörelere ait halk oyunlarını başarıyla sergilemeleri bizleyenler tarafından büyük bir alkış aldı.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNİ DÜZENLEYEN BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Etkinlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, böyle anlamlı bir bayram öncesi çocuklar için etkinlik düzenleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kaymakam Kubilay, “Sevgili Çerkezköylüler Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bu gün burada Çerkezköy belediyemizin düzenlediği bu anlamlı etkinlikte bir arada olan vatandaşlarımızı çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu etkinlikte emeği geçen Çerkezköy belediye Başkanımızı başta olmak üzere herkesi kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 23 NİSAN’IN ÖNEMİNE ANLAMINA KATKI SAĞLAYACAĞINI UMUYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yaptığı konuşmada özetle: “23 Nisan önemli bir gün. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği önemli bir bayramın başlangıcındayız. Çerkezköy Belediyesi olarak bu anlamlı bayrama ayrı bir katkı sağlamak istedik. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine katkı sağlayacağını düşündük. Bu yıl ilkini gerçekleştirmekte olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birinci Çocuk Şenliği’ne katılım sağlayan tüm okullarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

ÇOCUK ŞENLİĞİNE KATILANLARA DONDURMA VE PATLAMIŞ MISIR DAĞITILDI

Çerkezköy Belediyesinin bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı Çocuk Şenliği’nde yapılan konuşmalar sonunda etkinliğe katılan öğrencilere kurulan standlarda dondurma ve patlamış mısır dağıtıldı. Çocuklar dondurma ve patlamış mısır alabilmek için izdiham yarattılar. Görevlilerin çocukları sıraya koymasından sonra herkes dondurma ve patlamış mısır aldı.

KURULAN OYUN STANTLARIN DA ÇOCUKLAR GÜN BOYU EĞLENDİ

Çocuk Şenliği’nin gerçekleştiği alanda kurulan oyun alanlarında da çocuklar gün boyu doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar. Ana sınıfı öğrencilerinin de katıldığı şenlikte küçük öğrenciler Başkan Vahap Akay ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Başkan Akay fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerin hiç birini kırmayarak teker teker her biriyle fotoğraf çektirdi. Şenlikte Cambazlar ve palyaçolar da çocukları gün boyu eğlendirdiler.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği etkinliğine Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri, CHP Çerkezköy ilçe eski Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş,Çerkezköy Servis araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri,Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Türkiye Engelliler Derneği Çerkezköy Şube yönetimi ve dernek üyesi engelli vatandaşlar,CHP Çerkezköy kadın Kolları ve Gençlik Kolları,okul müdürleri,öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

 Haber/Seyit SÜREN