Efsane Hasan Bakkalın ölümü üzüntü yarattı

Çerkezköy'ün en eski bakkalı unvanını taşıyan 90 yaşındaki Hasan Bayraktar, dün vefat etti. Halk arasında Hasan Bakkal olarak ün yapan Hasan Bayraktar'ın ölümü Çerkezköy'de ol

GÜNDEM 22.04.2014 00:44:00 0
Efsane Hasan Bakkalın ölümü üzüntü yarattı

Çerkezköy’de Hasan Bakkal diye tanınan Hasan Bayraktar’ın ani ölümü dost ve akrabalarını üzdü.

70 YIL ARALIKSIZ HİZMET VERDİ

Hasan Bayraktar yaşamı boyunca tüm müşterilerine karşı dürüst davranmasıyla da sevilen sayılan kişiydi.

Fevzipaşa Caddesi’nde Bakkal Hasan olarak 70 yılı aşkın Çerkezköylülere hizmet eden Çerkezköy’ün en eski ve en yaşlı esnafı olan 90 yaşındaki Hasan Bayraktar bakkallığa 13 yaşında çırak olarak başladı. Daha sonra askerliğini yaptıktan sonra kendi Bakkal dükkânını açtı. 70 yıldır Çerkezköy’de bakkallık yapan Hasan Bayraktar iki erkek çocuğu ve bir kız çocuğu babası ve 12 torun dedesi idi. Yaşamı Boyunca işten güçten kendini dinlendirecek tatil bile yapmadığı belirtilen Hasan Bayraktarın dün Erkaynak Camii’nde öğle namazı sonrası Kılınan Cenaze namazına yoğun bir katılım oldu. Cenaze namazı sonrası Efsane Hasan Bakkal İstasyon Mezarlığındaki Aile kabristanında dualarla gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAYMAKAM KUBİLAY VE BELEDİYE BAŞKANI AKAY DA CENAZEYE KATILDI              

Cenaze törenine; Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, "Belediye Meclisi Üyeleri Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Nedim Yılancı, Ensar Sivri, Nihat Mıstık, Rağbet Erol, Serdar Ürkmez, Binali Etyemez, Hasan Karaca, İl Genel Meclisi Eski üyeleri M. Zeki Gürcün, Halil Çelik, CHP ilçe Eski Başkanı Metin Dönmez, MHP belediye başkan adayı Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Dr. Ali Başkent, Dr. Nurtekin, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turan Ersöz, G.O.Paşa Muhtarı Mutlu Timur, ÇTSO Meclis üyesi Rahmi Yılmaz, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Marmara Haber Gazetesi olarak, hakkın rahmetine kavuşan Çerkezköy’ün efsane Bakkalı Hasan Bayraktar’a Allahtan rahmet, başta Büyük oğlu Saim Bayraktar olmak üzere tüm aile bireylerine, yakınlarına ve sevenlerine Allah’tan sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

Haber/ Seyit SÜREN