Kaymakam Kubilay Yazar Selma Kamba'yı makamında kabul etti

Genç Kalemlerden Öyküler kitabı Yazarı 75.Yıl Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Selma Kamba dün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 17.04.2014 17:50:00 0
Kaymakam Kubilay Yazar Selma Kamba

KAYMAKAM TEBRİK ETTİ

Türkçe Öğretmeni Yazar Selma Kaba, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Burhan Açıkgöz ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “Geçen yıl Genç Kalemlerden Seçme Öyküler 1. kitabı çıkmıştı bu yıl Genç Kalemlerden Seçme Öyküler 2. basıldı. Öğrencilerimizin yazmış olduğu öykülerden derlenerek hazırlanmış bir kitap. Bu anlamlı çalışmadan dolayı başta okulumuzu, öğretmenimizi ve öğrencilerimiz tebrik ediyorum” dedi.

ÖRNEKLERİN ÇOĞALMASINI BEKLİYORUZ

Bu ve benzeri çalışmaları önemsediklerini de belirten Kaymakam Kubilay, eğitim alanındaki iyi örnek uygulamalarının çoğalmasını beklediklerini belirtti. Kaymakam Metin Kubilay, yapılan bu çalışmalarla çocukların yarınlara hazırlandığını ve çocukların geleceğinin kendilerine emanet edildiğini vurguladı.  Bu nedenle kendilerinin de eğitim ile ilgili tüm konulara son derece ciddi bir şekilde yaklaştıklarını söyledi. Kendisine hediye edilen kitabı kabul eden Kaymakam Metin Kubilay kitap ile ilgili bir süre sohbet etti. Yazar Kamba’yı bu güzel eser için kutladı. 

Haber / Emine LALE