Yeterki halkın işi görülsün

2014-2019 döneminde Kapaklı sınırları içinde görev yapacak olan muhtarlarla Tanışma Toplantısı'nda bir araya gelen Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, yeni dönemde her zaman muhtarların yanında olacaklarÄ

GÜNDEM 16.04.2014 22:27:00 0
Yeterki halkın işi görülsün

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, önceki gün düzenlenen Tanışma Toplantısı’nda 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde göreve seçilen muhtarlar ile bir araya geldi. 

KÖYLERİN GEÇİŞ SÜRECİ SANCILI OLACAK

Büyükşehir Yasası kapsamında 5 köy ve Karaağaç’ın mahalle statüsüne dönüştüğüne dikkat çeken Kaymakam Kuzulu, “Köylerimiz bu geçiş sürecinde sıkıntı yaşayacaktır. Biz kaymakamlık olarak bu süreci en az hasarla atlatabilmek için muhtarlarımıza elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. Konuyla ilgili konuşan Yanıkağıl Mahallesi Muhtarı Yücel Başaran, “Geçiş süreci sancılı olacak. Çünkü daha önce köylerimizin tüzel kişiliği vardı. Köy halkı her türlü sorununu muhtar aracılığı ile çözebiliyordu. Fakat şimdi vatandaşımızın birçok sorununa yetkilerimiz kısıtlandığı için çare olamıyoruz” diye konuştu. 

KİMSE İMZA İÇİN GÜNLERCE BEKLEMEYECEK

Muhtarların işini kolaylaştırmak için Kapaklı Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Kuzulu, “Hiçbir muhtarımız burada imza için günlerce beklemeyecek. Ben burada olmasam bile Yazı İşleri Müdürlüğü’nden beni aramalarını isteyebilirsiniz. Neredeysem çıkar gelir, sizlerin işini görürüm. Yeterki halkın işi görülsün. Kimse beklemek zorunda kalmasın” dedi. Kaymakam Kuzulu cep telefonu numarasını da muhtarlara vererek “Beni günün 24 saati arayabilirsiniz” dedi.  

SORUNSUZ BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK

Kapaklı’nın seçim sürecini oldukça başarılı bir şekilde geride bıraktığını kaydeden Kaymakam Kuzulu, “Ülkemizin birçok il ve ilçesinde seçim sürecinde büyük olaylar meydana geldi. Hatta birçok kişi seçimlerde hayatını kaybetti. Kapaklı’da 81 ilimizden insan var. Fakat oldukça güzel bir havada seçim sürecini kazasız belasız geride bıraktık” diye konuştu. Kaymakam Kuzulu daha sonra muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek toplantıyı noktaladı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ