Muhtarlardan Mandalı'ya pasta sürprizi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki gün muhtarları makamında ağırladı. Muhtarlar, gerçekleşen ziyarette Başkan Mandalı'ya üzerinden kendi resminin bulunduğu pasta ile sürpriz yaptÄ

GÜNDEM 16.04.2014 22:23:00 0
Muhtarlardan Mandalı

2014-2019 döneminde sınırları yaklaşık 20 bin dekara kadar genişleyen Kapaklı’da görev yapacak olan mahalle muhtarları, önceki gün Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yeni dönemde kiminiz ilk kez göreve seçildiniz, kimizse güven tazeleyerek göreve devam ediyorsunuz. Bu anlamda tüm muhtarlşarımıza başarılar diliyorum. Allah hepinizin yolunu açık etsin” dedi. 5 yıl boyunca muhtarlarla birlikte Kapaklı halkı için çalışacaklarını ifade eden Başkan Mandalı’ya, muhtarlar tarafından pasta sürprizi yapıldı. Kendisi için özel olarak hazırlatılan ve üzerinde resminin bulunduğu pastayı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ile birlikte kesen Mandalı, “Mandalı’yı keselim ki 4’üncü dönemde de seçilmesin” diye şaka yaptı.

KÖYLERİMİZ SAHİPSİZ KALMIŞTI

Büyükşehir Yasası’nın kabulü ve Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte Çerkezköy’den ayrılarak Kapaklı’ya bağlanan köylerin, seçimlere kadar olan süreçte adeta sahipsiz kaldığını söyleyen Başkan Mandalı, “Köylerimiz Çerkezköy’den ayrıldığı için, Çerkezköy Belediyesi’nden hizmet alamıyordu. Biz konuyu meclise getirdik ve köylerimize hşizmet götürmek istediğimizi söyledik. Fakat o döenmki meclis üyeleri buna karşı çıktı. Toplantıya 5 dakika ara verdik. Muhtarlarımızla Nikah Salonu’nda yaptığımız görüşmede diğer meclis üyelerinin köylere hizmet götürülmesine karşı çıktıkların söyledim. Onlar da meclis üyelerinin yakasına yapıştı. Bir sonraki meclis toplantısında daha önce red oyu verdikleri gündem maddesini oybirliği ile kabul ettiler” dedi.

HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Bundan sonraki süreçte şimdiye kadar olduğu gibi, muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Hep birlikte Kapaklı halkı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü, halkımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi. Toplantı sohbet havasında devam etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ