Çerkezköy Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Kermesi ilgi görüyor

Bu yıl Çerkezköy'de ilk kez geniş kapsamlı olarak kutlanan 'Kutlu Doğum' Haftası etkinliklerine ilçe halkı ilgi gösteriyor.

GÜNDEM 16.04.2014 22:20:00 0
Çerkezköy Müftülüğü

Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün ‘Kutlu Doğum’ haftası etkinlikleri kapsamında Salı günü saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanın da açtığı Kermes’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GELİR, CAMİLERİN İHTİYACINDA KULLANILACAK

Çerkezköy İlçe Müftülüğü İstişare Kurulu üyeleri Gülnur Kocaçınar ve Zahide Öztürk, kermesin Cumartesi gününe kadar devam edeceğini belirtti. İstişare Kurulu Üyeleri Kocaçınar ve Öztürk, “İstişare Kurulumuz tarafından gerçekleştirilen kermeste gıda maddesi olarak ev hanımlarımızın evlerde yaptıkları, börekler, yemekler, kuru ve yaş pastalar, çeşitli salata çeşitleri ile döner ve ayrıca dini kitapların satışı yapılıyor. Kermeste Müftülüğümüz İstişare Kurulu üyeleri ve Müftülüğümüz personeli ve eşleri ücretsiz gönüllü olarak görev yapmaktadır. Kermeste elde edilecek gelir müftülüğümüzün ve camilerimizin ihtiyaçlarında kullanılacak. ‘Kutlu Doğum’ haftası nedeniyle açtığımız bu kermese tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızın katkı sağlamasını bekliyoruz” dediler.

Haber / Seyit SÜREN