Yollar asfaltlanıyor

30 Mart seçimlerinin ardından üçüncü kez Belediye Başkanlığı'na seçilerek ustalık dönemine başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe genelinde gerçekleştirilen asfaltlama

GÜNDEM 14.04.2014 21:25:00 0
Yollar asfaltlanıyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi, Güven Caddesi ve Yeni Cami Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda asfalt çalışmalarına devam edildiğini belirten Kapaklı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İlk etapta asfaltlama çalışmalarımız ilçe merkezinde Mithatpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Ekiplerimiz daha sonra Bahçelievler Mahallesi’ne geçerek asfaltlama çalışmalarına burada devam edecek” açıklamalarında bulundu. Asfaltlama çalışmaları vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

YOL MEDENİYETTİR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da beton yol ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirtti. Yolun, bir yerleşim yeri için medeniyet anlamına geldiğini kaydeden Başkan Mandalı, “Bir şehrin gelişmişliği, yollarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu anlayışla ilçemiz bütün yollarını beton yol ve asfaltla kaplayacağız. İlçe Merkezimizde bütün yollarımızdaki çalışmalar 3 ay içinde tamamlanmış olacak” açıklamalarında bulundu.  

Haber / Ahmet KARDEŞ