Keşan TSO IBATECH Fuarı'nda

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası 25 gıda işletmecisi firma ile İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

GÜNDEM 14.04.2014 21:23:00 0
Keşan TSO IBATECH Fuarı

MEMNUN KALDILAR

Sektör profesyonellerinin bir araya geldiği IBATECH Fuarı’nda sektörleri ile ilgili en son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı bulan gıda işletmecisi firmalar, Keşan TSO tarafından organize edilen fuar ve iş gezisinden son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

HIZLI GELİŞMELER YAŞANIYOR

Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nehir Gergin “Pek çok sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de çok hızlı değişimler yaşanıyor. Gıda sektörü her geçen gün farklılaşma ve kaliteyi yükseltme gerekliliğini biraz daha fazla hissediyor. Hazır gıdalar tüketici eğilim anketlerinde yükselen trend olarak, en fazla ilgi gören gıda grubu olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında sağlıklı, hijyenik ve kaliteli besinlere ulaşma isteği toplumun en fazla bilinçlendirildiği konu durumunda. Bu açıdan bakıldığında gıda sektörü tüketicinin diğer sektörlere göre daha fazla fikir sahibi olduğu sektörlerden biri. Üreticilerin bu değişime ve ilgiye cevap verebilmesi için yenilikleri takip etmesi ve en önemlisi de uygulayabilmesi gerekiyor. Fuarlar bilgi paylaşımı, uygulama, sunum teknikleri açısından önemli örnekler sunuyor. Keşan TSO üyelerinin işine katkı sağlayacak etkinliklerde bulunması için paydaş olmak misyonumuz çerçevesinde yaptığımız IBATECH ziyaretimizde bulunan üyelerimize önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Pasta, dondurma, çikolata ve ekmek teknolojilerinde faydalanabileceğimiz ürünleri yerinde görüp istifade etme imkânı yakaladık” dedi. Bu türden etkinliklerde, sektördeki bölgemiz müteşebbislerinin bir araya gelip istişare etme imkânı yakaladığını da ifade eden Gergin “Gelecekte benzer etkinliklerde daha fazla bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Merkezi