Kaymakam Metin Kubilay Fevzipaşa İlköğretim Okulu'nu denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; kendisinin talimatı ile hazırlanmış olan Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planınını incelemek üzere Fevzipaşa İlköğretim Okuluâ€

GÜNDEM 14.04.2014 20:50:00 0
Kaymakam Metin Kubilay Fevzipaşa İlköğretim Okulu

Kaymakam Metin Kubilay Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nu denetledi

     

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Merkezindeki Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nu denetledi. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kubilay, okulun yeni binasının tamamlanmasından sonra daha iyi fizikî şartlarda eğitim hizmeti sunulacağını ifade etti.

 

 

++++++++++++++

 

DEVAM

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Ziyaretçi defterini imzalayan Kaymakam, nöbetçi öğrencilerle bir süre sohbet etti ve sınıfları dolaştı. Sınıflarda öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet eden Kaymakam Metin KUBİLAY yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladı ve öğrencilerin ailelerine selam gönderdi.

KAYMAKAM, OKUL KANTİNİNİ DENETLEDİ

Okul Kantinini de denetleyen Kaymakam; eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi. Ardından yeni yapılan okul binasının inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“YENİ BİNAYLA BİRLİKTE ŞARTLAR İYİLEŞECEK”

Önümüzdeki Eğitim ve Öğretim yılında yeni binanın faaliyete geçeceğini ifade eden Kaymakam Metin Kubilay yeni binanın tamamlanmasıyla daha iyi fiziki şartlarda bir eğitim hizmeti sunulacağını ve çocukların geleceğinden daha önemli bir konularının olmadığını söyledi ve denetime son verdi.