Belediye kadrosunu güçlendiriyor

Büyükşehir yapılanması sonucu yaklaşık 3 bin 500 dekar olan ilçe sınırları 6 kat artarak yaklaşık 20 bin dekara yükselen Tekirdağ'ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı'da, Belediye h

GÜNDEM 14.04.2014 20:16:00 0
Belediye kadrosunu güçlendiriyor

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapkalı Belediyesi, vatandaşa daha hızlı hizmet verebilmek için kadrosuna takviye yapıyor.

KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

Sınırların genişlemesi sonucu hizmetlerde en ufak bir aksama dahi olamaması için kolları sıvayan Kapaklı Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 12 personel alımı daha yapacak. Bugün saat 14.00’da İhale Komisyon Başkanlığı Odası’nda yapılacak olan ihalede mevcut 48 işçinin sözleşmesinin yenileneceğini kaydeden yetkililer, kadronun artı 12 kişi ile güçlendirileceğini ifade etti.

EN İYİ HİZMETİ VEREECĞİZ

Yapılacak ihale sonucu Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 inşaat ustası, 40 işçi ve 3 de idari personel olmak üzere 60 personelle 20 bin dekarlık alanda Kapaklı halkına hizmet vermeye devam edecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak koordineli çalışmalarla tüm ilçede bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ