Yüceer: Tekirdağ yeni kalemiz

Seçimlerin ardından ilk kez Kapaklı'ya gelen CHP PM üyesi Dr. Candan Yüceer, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve İlçe Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'ya ziyarette bulundu. Burada yaptığı aç?

GÜNDEM 13.04.2014 02:45:00 0
Yüceer: Tekirdağ yeni kalemiz

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, önceki gün Kapaklı’ya gelerek İlçe Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.  

AK PARTİLİ YEŞİL DE HAYIRLI OLSUNA GELDİ

CHP PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, önceki gün saat 16.30’da Kapaklı’ya geldi. Candan Yüceer Kaaklı Belediyesi Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. Bu sırada Mandalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Kapaklı Belediyesi’ne gelen AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de ziyarette CHP’li heyet ile birlikte Mandalı’nın makamına geçti. Ziyarette CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan da hazır bulundu.  

ÖNEMLİ OLAN DEVAMINI GETİREBİLMEK

Ziyarette 30 Mart Yerel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Seçimlerde Tekirdağ’ın, CHP tarafından tüm ilçeleri ile birlikte kazanılan tek il olduğunun anımsatılması üzerine konuşan Candan Yüceer, “Tekirdağ’da çok mutlu olduk. Tüm örgütlerime ve Başkanlarıma emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fakat iş bitmedi. Önemli olan bunun devamını getirebilmektir” dedi.

BÜTÜN ŞEHRİ AYIRT ETMEDEN HİZMET EDECEĞİZ

Tekirdağ Büyükşehir’de ve 11 ilçede CHP’nin yapacağı hizmetlerle fark yaratacağını ifade eden Candan Yüceer, “Biz bütün şehri ayırt etmeden hizmet edeceğiz” dedi. Tekirdağ’ın, CHP’nin yeni ve tek kalesi olduğunu dile getiren Candan Yüceer, “Tekirdağ bundan sonra da CHP’nin kalesi olarak kalacaktır. Bunun için çalışacağız” dedi. Yüceer konuşmasının sonunda Belediye Başkanlığı’na 3’üncü kez seçilen İrfan Mandalı’yı da tebrik etti.  

İLLER BANKASI YANLIŞ HESAP YAPTI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise AK Parti’nin yerel seçimleri adeta genel seçim havasına büründürmeye çalıştığını belirterek, “Her yaptığım konuşmamda bunun altnı çizdim. Seçimlerin genel seçim olmadığını, Mandalı ile Karadeniz’in seçimi olduğunu söyledim. Nihayetinde halkımızın teveccühü ile 3’üncü kez bu göreve layık görüldüm” dedi. Konuşmasının devamında İller Bankası’ndan Nisan ayı için gelen paranın az olduğunu söyleyen Mandalı, “81 vilayetten 30’u Büyükşehir oldu. 51 ile normal yatması gereken paranın iki misli yattı. 30 Büyükşehir’e ise yatması gerekenin neredeyse 5’te 1’i yattı. Sanırım, bizlere gönderilmesi gereken paralar, yanlışlıkla diğer 51 ile gönderildi. Temennimiz bu yanlış hesaplamanın en kısa sürede düzeltilmesidir” dedi.  

KAPAKLI’DA KADINLARIN SÖZÜ GEÇECEK

Candan Yüceer, daha sonra beraberindeki Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada ilçede 3 kurum amirliğine de kadın müdür atandığını anımsatan Candan Yüceer, “Sanırım artık Kapaklı’da kadınların sözü geçecek. Temennimiz meclisler de kadın milletvekillerin sayısının artmasıdır” dedi ve çalışmalarından dolayı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu tebrik etti.  

Haber / Ahmet KARDEŞ