Çerkezköyspor'dan genç başkana ziyaret

30 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay'ı önceki gün Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Teknik Direktör Metin Aydemir, Kulüp Müdürü E

SPOR 11.04.2014 21:32:00 0
Çerkezköyspor

Belediye Başkanlığına seçildikten sonra ziyaretçilerini kabul eden Başkan Vahap Akay’ın konukları Çerkezköyspor oldu.

“ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Önceki gün saat 09.30’da gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Çerkezköy Belediye Başkanlığınız hem Çerkezköy halkı hem de Çerkezköyspor için hayırlısı olur. Çerkezköy halkı olarak sizlerden her zaman destek bekleriz. Öncelikli olarak tek arzumuz büyük potansiyele sahip Çerkezköy’e stadyum kazandırılmasıdır. Büyük bir ihtimal playoff maçlarına kaldık. 27 Nisan’da Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Sizi Pazar günü oynayacağımız Armutlu Belediyespor karşılaşmasında aramızda görmek isteriz” dedi.

“ÇERKEZKÖYSPOR’A DESTEK GEREKİYOR”

Ziyaretten ötürü Çerkezköyspor’a teşekkür eden Başkan Vahap Akay “ Çerkezköyspor’un kalan maçlarını kazanmasını temenni ediyorum. Her ne kadar takımı dışarıdan takip etsek de Çerkezköyspor’un durumundan haberimiz oldu. Herkesin desteği ile birlikte Çerkezköyspor inşallah daha iyi noktalara gelecek. Umarım bu sezonu kazasız, belasız atlatırız. Gelecek sezondan itibaren takımı daha iyi noktalara getirmek gerekiyor. İnşallah el birliği ile bunların hepsini yapacağız. Çerkezköyspor’da ki eksiklikleri hep birlikte biliyoruz. Yeni sezona daha güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız. İnsanlarımıza spor atmosferini yakından yaşatmalıyız. Çerkezköyspor adına akıllı ve planlı olarak çalışmalar yapmalıyız. Önümüzdeki günlerde oturup konuşur, bu konuyu da istişare ederiz. Olaylara geniş çerçevede bakmamız gerekiyor. Bu bilinçle hep birlikte hareket etmeliyiz'' diye konuştu.

“STADYUM PROJEMİZ GEÇERLİ”

Stadyum projesinin arkasında olduklarını kaydeden Akay” Seçim sürecinde bunu hep söyledik. Stadyum projesinin her zaman arkasındayız. Biz Çerkezköy’deki bu eksiği anlattık, onlarda Çerkezköy’deki bu eksiği gördüler. Artık bu çevrede bu stadın yapılması gerekiyor. Bizde hep birlikte stadyumu Çerkezköy’e kazandıracağız. Seçim süreci boyunca Çerkezköyspor ile ilgili söylediklerimizin arkasındayız. Öncelikle tabi Çerkezköyspor önce bu sezonu bitirsin ve bizlerde telaşımızı bitirelim. Daha sonra oturup Çerkezköy adına, Çerkezköyspor adına neyi daha iyi yaparız bunları paylaşacağız. Ardından ise yeni sezona hep birlikte hareket ederek iyi bir şekilde hazırlanırız” dedi.

“HEP BERABER KONUŞACAĞIZ”

Çerkezköyspor Kaptanı Serkan Akyüz, Ali Ertem’in Çerkezköyspor’un yemeğinde takıma maddi yardım sözü vermesine rağmen ödemeleri yapmadığını kaydederek Vahap Akay’ın bu sözü yerine getirip getirmeyeceğini söylemesi üzerine konuşan Akay “ Çerkezköy’de spor adına kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Futbolcu arkadaşların tamamının işine konsantre olmasını sağlamalıyız. Bu bir ekip işi ve bunları oturup hep beraber konuşacağız. Konuştuktan sonra bunu bir önceki dönemden çok daha planlı bir şekilde yürütmek gerekiyor” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ