Kozuva: Eğitime desteğimiz sürecek

Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet binasının yenilenmesi nedeniyle ÇTSO Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 9.04.2014 21:30:00 0
Kozuva: Eğitime desteğimiz sürecek

ÇTSO BÖLGEMİZİ BAŞARILI ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı önceki gün ziyaret eden Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak Yönetim Kurulu Toplantı Salon’unda ağırlandı. ÇTSO Hizmet Binası’nın yenilenen halini çok beğendiğini ifade eden Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üç ilçedeki sanayicilerimizi ve tüccarlarımızı başarılı bir şekilde temsil ediyor. Yenilenmesinin ardından daha modern ve işlevsel bir hal alan Oda hizmet binası, tüm üyelerinize ve halkımıza hayırlı olsun. Yaptığınız bu güzel ve başarılı çalışmalar inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi.

KALKINMAYI SAĞLAYAN GÜÇ EĞİTİMDİR

Kaymakam Öner, ziyaretinin amacının hem hayırlı olsun demek hem de teşekkür etmek olduğunu belirterek, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yaptığı hizmetlerin yanı sıra eğitime verdiği destekle de adından sıkça söz ettiriyor. Saray’da halen inşaatı süren Meslek Yüksek Okulu’na sağladığınız katkı ve destek için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da ziyareten dolayı Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’e teşekkür etti. Kozuva, “Bir ülkenin, hem ekonomik hem de sosyal kalkınmasını sağlayan güç ve araç eğitimdir. Eğitime sağladığımız her desteği, ülke ekonomisi ve kalkınması için attığımız küçük bir adım olarak nitelendiriyoruz. Eğitime desteğimiz sürecek” dedi. 

Haber Merkezi