Öğretmenler öğrenci oldu

En kutsal mesleği yerine getiren ve ülkeye yararlı nesiller yetiştiren öğretmenler, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniv

GÜNDEM 9.04.2014 21:04:00 0
Öğretmenler öğrenci oldu

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle öğretmenlere yönelik “Gönlümün Kahramanı” adlı seminer düzenlendi.

EĞİTİM VERİLDİ

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde önceki gün saat 14.30’da düzenlenen seminere İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Koç, Öğretim Üyesi ve Düşünce Koçu NLP Uzmanı Polat Doğru, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen seminerde, Polat Doğru tarafından öğretmenlere yönelik, "Öğretmen Kimdir?", "Öğretmenin Gücü", “Öğretmenin İletişimi", "Hedef Koyma", "Yaşamda Sorumluluk Alma" ve "Öğretmen Liderliği" konularında eğitim verildi.

İLETİŞİM KONULARINI ANLATTI

Seminer, Polat Doğru’nun kendi hayatlarında kendileri olma, öğrenciler, aileler, diğer öğretmenler ve kişinin kendisiyle iletişim kurmaları konularında öğretmenlere bilgiler vermesiyle sona erdi. Seminer hakkında bilgiler veren İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Koç, yapılan etkinliğin Aydın Üniversitesi’nin birçok sosyal projesinden sadece bir tanesi olduğunu belirterek, öğretmenlerin mesleki eğitimlerine katkıda bulunmaya önem verdiklerini ifade etti.

12 BİN ÖĞRETMENE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

İstanbul’da gerçekleştirdikleri eğitimleri Trakya Bölgesi’ne yaydıklarını kaydeden Sezai Koç, “Öğretmenlerimizin kişisel gelişimleri üzerine yaptığımız seminerlerde amaç öğretmen öğrenci, öğretmen veli ilişkilerini daha sağlıklı bir hale getirmektir. Kısaca sorunları hafifletmektir. 30 ilçede, Trakya’da ise 7 merkezde seminer vereceğiz. Aydın Üniversitesi olarak 12 bin öğretmenimize seminerde ulaşmaya çalışacağız. Özel okul, devlet okulu, dershane, anaokul ayrımı yapmıyoruz” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ