Önsel: Yardımları alın Sonra da tekmeyi vurun

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, dün Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde Vizeliler Derneği'nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Önsel ve partililer mahalle sakinleri tarafından odukça sıc

SİYASET 24.03.2014 17:22:00 0
Önsel: Yardımları alın  Sonra da tekmeyi vurun

 MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Vizeliler Derneğinde yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerine hem projelerini anlattı hemde mevcut başkan Ali Ertem ve partisini eleştirdi.

BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

Koray Önsel, “12 yıldır ülkeyi AK Parti yönetiyor. Ülkeyi ne hale getirdiğini görüyorsunuz. 10 yıldır da Çerkezköy’ü iktidar partisi mensubu olan belediye başkanı Ali Ertem yönetiyor. Peki Ertem bugüne kadar Çerkezköy’de gözle görülür hangi işi gerçekleştirdi. Belediyecilik yalnız yol yapmak değil. Çerkezköy’ü yönetenlerin 10 yıldır ilçemize bir katkı sağlamadığını gördük. Belediye borç batağındadır. Biz mutlu sağlıklı bir Çerkezköy için yola çıktık. Hiçbir şaibesi olmayan ekibimle sizlere hizmete talibiz. Çerkezköy ülkemizin önemli üçüncü büyük sanayi bölgesi ve bu nedenle devamlı göç alarak nüfusu hızla artan bir kenttir. Sanayinin yoğun olmasına rağmen Çerkezköy’ü yönetenler burada yaşayanların beklentilerine gerekli çalışmayı yapamadı. Yol, su, kaldırım yapmak zaten belediyenin hizmetleri arasındadır. Bunları iş yaptık diye söylemeleri yanlış.”diye konuştu.

 

 

SANDIKTA TEKMEYİ VURUN

 Muhalefet olarak üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Koray Önsel, “10 yıldır Çerkezköy’ü yöneten başkan patlayan su borusunu bile suçlu göstererek belediye önünde teşhir etti. Demediler ki ‘bu miladını doldurmuş sizlerden özür dileriz’ diye. Bunlar kendi kabahatlerine bir kılıf uydurmasını da çok iyi biliyorlar. Biz milletin parasını milletten gizlemeyeceğiz. Belediyeye gelenlerin işleri, oluşturacağımız Turkuaz masalarda anında halledilecek. 30 Mart’tan sonra nasıl bir belediyecilik yaptığımızı halkımız görecek. Biz burada belediye başkanı ile yarışmıyoruz. Biz Başbakan ile yarışıyoruz. Bu seçimde memleketin değerleriyle oynayanlara karşı olduğunuzu 30 Mart’ta sandıkta gösterin. Bu seçimler bakan evlatları için değil, vatan evlatları için önemlidir. Yardımlar veriyorlarmış. Yardımlarını alın ama sandıkta da onlara tekmeyi vurun gitsin” dedi. Koray Önsel ve beraberindekiler daha sonra mahalle esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Haber / Seyit SÜREN