Roman mahallesindeki kavgada 3 kişi yaralandı

Çerkezköy'de Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Bağlık Mahallesi'nde iki grup arasında kavga çıktı.

GÜNDEM 19.03.2014 15:33:00 0
Roman mahallesindeki kavgada 3 kişi yaralandı

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aralarında uzun süredir husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında önceki akşam saat 18.00 sıralarında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olaya karışan İbrahim K., Ercan K., Mehmet K. ve Şaban K. gözaltına alındı. Kavgaya karışan Mustafa K. ise kayıplara karıştı. İddiaya göre, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından İbrahim K. ve Ercan K.’yi sabah saatlerinde evinin önünde gören firari Mustafa K. yanındaki grup ile birlikte İbrahim K.   Ercan K. ve Ayşe K.’yi sopalarla darp etti.

 

 

 

 

OLAY YERİNE ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ DE SEVK EDİLDİ

Yaralılar İbrahim K., Ayşe K. ve Ercan K. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bağlık Mahallesine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, hastane önünde toplanan yaralı yakınları zaman zaman taşkınlık çıkardı. Gün boyu gerginliğin yaşandığı mahallede yaralıların yakınları ve arkadaşları kavgaya karışan karşı grubu tepki gösterdi. Mahallede tansiyonun artması üzerine takviye amaçlı olay yerine çevik kuvvet ekipleri gönderildi.

 

 

 

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Dün sabah da taş ve sopalarla Mustafa K.’nin yaşadığı eve yürüyen kalabalık karşısında polis tarafından sıkı güvenlik önlemleri alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel de olay yerine gelerek güvenliği sağlamaya çalıştı. Olaya karışan Mustafa K.’nin evindeki eşyalar ise olası bir kundaklama ihtimaline karşılık polisler tarafından tedbir amaçlı belediye aracı ile başka bir yere nakledildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KILAVUZ