Yüceer Şarköylü'lerden destek istedi

Yaklaşan seçimler öncesi Şarköy'ü ziyaret eden CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Şarköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Altınokâ€??

GÜNDEM 19.03.2014 15:14:00 0
Yüceer Şarköylü

CENAZE MERASİMİNE KATILDI

Şarköylüler’in yoğun ilgi gösterdiği CHP’li Yüceer, kahveci esnafının sorunlarını dinledi. CHP Üyesi ve delegesi Ayhan Çam’ı annesinin cenaze törenine katılan Yüceer, Şarköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Çetin Kirezli ile makamında bir araya geldi. Kirezli’nin Tıp Bayramı’nı kutlayan Yüceer, hastanenin polikliniğinde de incelemelerde bulundu.  Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde meslektaşlarının ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı da kutlamayı ihmal etmeyen Candan Yüceer, Şarköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mesut Mutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

 

İNSANİ DUYGULAR ÖN PLANDA OLMALI

Daha sonra ilçe örgütüve Belediye Başkan Adayı Süleyman Altınok ileEriklice Köyü’ne hareket eden Yüceer, Eriklice’nin büyük desteği ile karşılandı. Kadınlarla bir araya gelen Yüceer, sorunları dinledi, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Aşağıkalamış’tameclis üyeleri tanıtımının ardından, sabahın erken saatlerinde başlayan Şarköy programı, gece geç saatteHoşköy’de yapılan mitingle son buldu. Hoşköy’deki mitinge vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Mitingde konuşan Yüceer, birlik ve beraberliğimizin önemine değindi vesaygının, hoşgörünün, insani duyguların her zaman ön planda olmasının gerekliliğine vurgu yaptı.

KARDEŞÇE YAŞAMAK İSTİYORUZ

Çanakkale’de 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan zaferden örnek veren Yüceer, “Çanakkale’de bağımsızlık aşkıyla, aynı topraklarda yaşayanlar tek bir vücut, tek bir beden, birlik, beraberlik ve mücadele içerisinde genci, yaşlısı, çocuğu ile büyük bir ruhla cepheye koştu. Bu toprakların bağımsızlığı için omuz omuza verdik ve bu mücadeleyi birlikte kazandık” dedi.  Hiçbir kuvvetin var olan birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Yüceer,  “Bizim tek bir hedefimiz var. O da güzel bir ülkede, hoşgörü içerisinde, kardeşçe yaşamak” diye konuştu

ULAŞABİLDİĞİMİZ KADAR ÇOK HEMŞERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Şarköy programına katılan CHP heyeti son olarak, parti üyesi Nazlı Özgenç’in altı oklu doğum günü pastasını “nice güzel yıllara” dilekleriyle kesti. Şarköy programını “muhteşemdi” diye değerlendiren CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Biz Şarköy’e ne zaman gitsek en güzel şekilde karşılanıyoruz.  Bizi bağrına basan zaman Şarköylü hemşerilerime, ilgilerinden, samimiyetlerinde ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Yerel seçim çalışmalarımıza her gün bir ilçemizde devam ediyoruz.  30 Mart’a kadar da dur durak bilmeden programlarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Ulaşabildiğimiz kadar çok hemşerimize ulaşacağız. Onlara politikalarımızı, projelerimiz yorulmadan, bıkmadan, usanmadan defalarca anlatacağız; tek tek bütün kapıları çalacağız, toplumun her kesimi ile irtibat kuracağız” dedi.  

TÜRKİYE’Yİ AYDINLIK DÜZENE TAŞIYACAĞIZ

Yerel seçimin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyleyen Yüceer, “AKP iktidarının, yolsuzluk, talan, rüşvet ve dikta yönetimine hep beraber şahit oluyoruz. Buna dur demek bizim elimizde. CHP çağdaş, laik, demokratik sosyal hukuk devletinin, yargı bağımsızlığının, insan haklarını kadın erkek eşitliğinin hoşgörünün huzur ve barış ortamının savunucusudur. İktidarın yolu yerelde iktidar olmaktan geçiyor.  O yüzden inanıyoruz ki 30 Mart haklının güçlü olacağı tarih olacak. Kendine değil, kentine çalışan bir belediyecilik anlayışı” ile halkçı belediyecilik uygulamalarının yaşamın her alanında yaratacağı eşitlik – özgürlük – kardeşlik duyguları altında, önce yerelde, sonra genelde Türkiye’yi yeni ve aydınlık bir düzene taşıyacağız. İnsana ve kente hizmet için, birlikte düşünüp birlikte üreteceğiz” dedi.

Haber Merkezi