Ertem: Çerkezköy'ü belli bir yere getirdik

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem önceki akşam Pahsa Otel'de berberlere verdiği yemekte "10 yıllık belediye başkanlığım süresince Çerkezköy'ü belli bir yere getirdik"dedi.

GÜNDEM 16.03.2014 22:27:00 0
Ertem: Çerkezköy

SİZLER BENİ İYİ TANIYORSUNUZ

Belediye Başkanı Ali Ertem, yemeğe katılan berberlere katılımları nedeniyle teşkkür etti. Ertem, “Bir seçim süreci yaşıyoruz. Tüm partiler aynı şekilde bu süreci yaşıyor. Bildiğiniz gibi 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Beni tanıyorsunuz. Beni en iyi tanıyan sizlersiniz. Çerkezköy esnafına güveniyorum. Sizlerden gelen sorunları çözümlemek için Esnaf Odası Başkanımızla bir araya gelerek sorunları gidermeye çalıştık” dedi. 10 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı çalışmalarla Çerkezköy’ü belli bir yere getirdiğini belirten Başkan Ertem, “Çerkezköy’ün 103 yıllık belediyelik tarihinde ben 13. belediye başkanıyım. Benden önce görev yapan belediye başkanlarımız ve ben yaptığımız çalışmalarla halkımızın daha iyi yaşaması için çalıştık. Yaptığımız çalışmalarla Çerkezköy’ü belli bir yere getirdik. Yaptığımız hizmetlerden memnunum. Elbette noksanlıklarımız var. Göreve geldiğimizde 40 bin nüfuslu bir Çerkezköy aldık ve bu gün 120 bin nüfusu bir ilçe olduk” dedi. 

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY’ÜN YAPISINA UYGUN EKİP OLUŞTURDUK

Başkan Ertem, Çerkezköy’ü her alanda Türkiye’nin örnek ilçeleri arasına sokacaklarını ve bu yönde projeler hazırladıklarını söyledi. Ertem, “Çerkezköy’ün yapısına uygun bir ekip oluşturduk ve bu beş yıllık süreç içinde daha iyi sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Bu nedenle sizlerin desteği gereklidir. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Çerkezköy’ü Türkiye’nin örnek belediyeleri arasına sokmak istiyoruz” dedi. Programa Başkan Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demirtaş, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Dr. Remzi Garip, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve  berberler katıldı. 

 

 

 

 

Haber / Seyit SÜREN