Önsel: Sosyal hayata zenginlik katacağız

MHP'li Koray Önsel ve ekibini Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve yönetimi kapıda karşıladı. Gümüşhaneliler Sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, ziyaretten duyduÄ?

GÜNDEM 16.03.2014 20:11:00 0
Önsel: Sosyal hayata zenginlik katacağız

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, çıktıkları hizmet yarışında her kesime hitap edecek projeler hazırladıklarını ve belediyenin kapısının herkese açık olacağını söyledi. Önsel, “Ben ve ekibim Çerkezköy’de yaşayan insanlarımızın her alanda beklentilerine cevap verecek projeler hazırladık. İnşallah Allah nasip eder ve göreve gelirsek halkımızın tüm beklentilerine cevap verecek projelerimizi hayata geçirerek hizmete sunacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacaktır” dedi. Sosyal hayata zenginlik katacaklarını belirten Önsel, “Her alanda gerçekleştireceğimiz projelerimiz hazır. Biz halkımıza hizmet aşkıyla yola çıktık. İlçemizde 81 ilden arkadaşlarımız var. Tüm ekibimiz siz değerli halkımıza her alanda daha güzel hizmet yapmak için yola çıktı. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Hepimizin tek amacı sizlere bu güne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaktır. Biz hizmet konusunda en iyisini yapmakta iddialıyız. Gerçekleştireceğimiz projelerle sosyal hayata zenginlik katacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

ÖNSEL PROJELERİNİ ANLATTI

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, konuşması sonrasında projelerini tek tek anlatarak dernek yönetimini ve üyelerini bilgilendirdi. Önsel, her projesinin halkın her kesiminin beklentilerine cevap vererek herkesi memnun edeceğini belirtti. Koray Önsel’in projelerini tanıtması sonunda da beraberindeki 31 belediye meclisi üyesi adayları kendilerini tek tek tanıttı. Meclis üyeleri 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde MHP’ye destek istediler.  

 

Haber / Seyit SÜREN