Kapaklı'da bozuk yol kalmayacak

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi yolları asfaltla kaplanıyor.

GÜNDEM 25.02.2014 17:49:00 0
Kapaklı

ALAADDİN CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Bahçelievler Mahallesi yollarını asfaltlamaya başlayan ekipler, bu çerçevede bir hayli yol kat etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaaddin Caddesi ve bu caddeye bağlı Kırkpınar, Özgenç ve Yararlı Sokak'ta asfaltlama çalışmalarını tamamlandı. Alaaddin Caddesi, Başaran Sokak'ta ise asfalt yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.

 

YOL ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERDİK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  “Asfalt yol yapım çalışmalarımız Bahçelievler Mahallesi'nde aralıksız devam ediyor. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik.  Asfalt yol çalışmalarına hava şartları elverdiği sürece ilçemiz genelinde devam edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ