Mandalı, "Dertlere deva olmaya devam edeceğiz"

Kapaklı Belediyesi ilçede ikamet eden engelli vatandaşların yaşamlarını bir nebze dahi olsa kolaylaştırmak adına yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM 20.02.2014 13:28:00 0
Mandalı,

3 TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Kapaklı ilçe sınırları içinde ikamet eden engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kapaklı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde ikamet eden bir engelli vatandaşa tekelekli sandalye yardımında bulundu. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi Didem Sokak'ta ikamaet eden bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalyesini teslim eden Kapaklı Belediyesi son olarak da Bahçelievler Mahallesi Aladdin Caddesi Akbulut Sokak'ta ikamet eden bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Yardımlar çerçevesinde biri manuel ikisi de akülü olmak üzere toplam üç adet tekerlekli sandalye verildi.

 

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tekerlekli sandalyeleri ihtyiaç sahiplerine bizzat teslim etti. Tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağının altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla her zaman engelli vatandaşların yanında olacağını sözlerine ekledi.

 

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ

Tekerlekli sandalye yardımında bulunan engelli vatandaşların, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan beton yollar sayesinde istedikleri yere en rahat şekilde ulaşabileceklerine dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, “Artık engelli vatandaşlarımız eve mahkum bir şekilde yaşamayacak. Onların bir nebze dahi olsa sosyalleşebilmeleri için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

AİLELERİN DE İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDIK

Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tekerlekli sandalye yardımlarının, engelli ailelerinin de işini kolaylaştıracağını kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yardımlarımız, engelli ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle de ileride birçok yardıma muhtaç ailenin derdine deva olmaya devam edeceğiz. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan aileler de Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ