ÇESİAD'a "Özel" hastane indirimi

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD), Özel Çerkezköy Hastanesi ve Özel Optimed Hastanesi ile protokol anlaşmasına vardı.

GÜNDEM 13.02.2014 16:07:00 0
ÇESİAD

PROTOKOL İMZALANDI

 

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD Sağlık Komitesi Başkanı İdris Hakan Günaydın ile Özel Çerkezköy Hastanesi’nden Kurumsal Pazarlama ve Halkla ilişkiler Müdürü Leyla Alkan, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan ile ÇESİAD Dernek merkezinde önceki gün saat 18.00’da gerçekleşen buluşmada taraflar arasında protokol anlaşması düzenlendi.

 

FİRMA SAHİPLERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM

 

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş ve ÇESİAD Sağlık Komitesi Başkanı İdris Hakan Günaydın, imzaladıkları protokol ile bundan böyle ÇESİAD üyesi işadamları ile aileleri, Özel Çerkezköy ve Özel Optimed Hastanelerinin imkanlarına daha ucuz ve daha öncelikli ulaşabilme imkanına kavuştu. Anlaşma gereği ÇESİAD üyelerinin firma sahiplerine yüzde 20 çalışanlarına ise yüzde 10 indirim yapılacağı taahhüt edildi.

 

“BİRÇOK BRANŞTA HİZMET VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Protokol töreninde konuşan Özel Çerkezköy Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla ilişkiler Müdürü Leyla Alkan, “Bu protokol ile Çerkezköy ve çevresinde faaliyette bulunan ÇESİAD üyesi işadamlarımıza ve çalışanlarına büyük bir kolaylık sağlamış bulunuyoruz. ÇESİAD aracılığıyla gelen hastalarımıza özel indirimler sağlamaktayız. Bu anlaşma ile hizmet ağımızı daha da genişletmiş bulunmaktayız. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan yeni hastanemize geçince Trakya’da birçok branşta hizmet vermeyi düşünüyoruz. Bu protokolün herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Protokol töreninde açıklamalarda bulunan Optimed Hastaneleri Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan ise "Ben bu sözleşmenin gerçekleşmesinde emeği geçen ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyelerine ve başkanına çok teşekkür ediyorum. Yakın zamanda tamamlanacak olan yeni Hastane ek binamızla da hizmet kalitemizi arttırmayı düşünüyoruz. Bütün Çerkezköy halkımıza ve İşadamlarımıza herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ