Liznak adaylığını açıkladı

Edirne İnşaat Sanatkarları Odası'nın Cumartesi günü oda yönetiminin belirleyeceği seçimlerde adaylığını açıklayan Tezcan Liznak, genç ve dinamik bir ekiple iddialı olduklarını söyledi.

GÜNDEM 12.02.2014 17:56:00 0
Liznak adaylığını açıkladı

KREDİ KOLAYLIĞI GETİRMEYİ PLANLIYORUZ

 

Elektrikçi esnafı olan başkan adayı Tezcan Liznak, göreve geldiklerinde üyelere yönelik projeler yaparak iş kapasitesini artırabilecek çalışmalar için kollarını sıvadıklarını belirtti. 

 

Oda olarak üyelerin Edirne halkına daha iyi hizmet vermeleri konusunda çeşitli çalışmalar yapmayı planladıklarını söyleyen Liznak, yeni çıkan yasaların getirdiği bazı yaptırımlar konusunda çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. Liznak, "Üyelerimize kolaylık sağlayacak çalışmalar yürütmekteyiz. Üyelerimizin daha kaliteli hizmet sunmaları için gerekli yerlere başvurular yaparak kredi kolaylığı getirmeyi planlıyoruz. Amacımız üyelerimize ekonomik yönden daha rahat girişimci çalışma ortamları hazırlamak ve sunmaktır” dedi.

 

TAZE KANA İHTİYAÇ VAR

 

Üyelerin, kendilerine görev yetkisi vermesi halinde hiçbir ayrım yapmadan hepsine eşit mesafede kolaylıklar sunmak için, yapmış oldukları işlerin artırımlarını sağlayacak projeler üretmek istediklerini kaydeden Liznak, “Edirne İnşaat Sanatkârları Odası’nın taze kanlara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Yeni dinamik kadromuzla hizmet vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Yeni oluşturacak listede olan Tezcan Liznak, Erkan Benzerli ve Cengiz Erden Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi eski Bağ-Kur binasında yapılacak olan seçimlerde iddialı olduklarını bir kez daha vurguladı.

 

Haber / Emine LALE