Şükrü Dumanlar'a bayan rakip

Nuray Varol, dün saat 14.00'da Marmara Haber Gazetesi'ne yaptığı ziyarette 30 Mart yerel seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu söyledi.

SİYASET 11.02.2014 17:21:00 0
Şükrü Dumanlar

HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM 

Nuray Varol, 20 yıldır Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Şükrü Dumanlar’a 30 Mart seçimlerinde rakip olacak. Yıllardır siyasetin değişik kademelerinde görev alan evli ve bir çocuk annesi Nuray Varol, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkına faydalı hizmetlerde bulunabilmek amacıyla muhtarlık görevine aday olduğunu söyledi. Varol, “Hizmeti sevdiğim içim 20 yıldır yaşadığım mahalleme hizmet etmek için aday oldum” ifadelerini kullandı. 

MUHTARLIĞA YABANCI DEĞİLİM

Memleketi Erzurum’da babasının ve dedesinin uzun yıllar muhtarlık yaptığını, bu nedenle muhtarlık görevine yabancı oplmadığını ifade eden Varol, “Mahalle sakinleri teveccüh gösterir de muhtarlığa seçilirsem, kendileriyle her konuda dayanışma içinde olacağım. Sokak aralarına sıkışmış çocuklarımız ve gençlerimize sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri alanlar sağlanabilmesi için çalışacağım. Bayanların rahatça gelip oturabilecekleri, el işlerini yapabilecekleri, çaylarını kahvelerini içip ürettiklerini satabilecekleri, sadece bayanlara özel bir mekan temin edilmesi için gayret göstereceğimö. Sokak hayvanları için sokak aralarına belli noktalara dekoratif hayvan su kapları konulmasını sağlayacağım” diye konuştu. 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARLA YAKINDAN İLGİLENİLECEK 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına da destek olmaya gayret edeceğini söyleyen Nuray Varol, “Mahallemde çeşitli sosyal etkinlikler yapılacak. Yol, su, elektrik arızaları için gerekli yerlere bildirim yapılarak takibi yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarla yakından ilgilenilecek. Gençler ve çocuklar için sosyo-kültürel kulüp kurulması kapsamında gerekli görüşmeler yapılacak. İşçiler için tespit edilecek noktalara bekleme durağı konulması için ilgili yerlerle görüşmeler yapılacak. Mahallemizin cami ve okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yöneticilerle işbirliği ve dayanışma içinde olacağız” dedi. 

Haber / Gökhan YILMAZ