Facia ucuz atlatıldı

Kapaklı'da önceki gün saat 22.00 sıralarında bir apartmanda meydana gelen yangında zehirli dumandan etkilenen toplam 8 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÜNDEM 11.02.2014 16:12:00 0
Facia ucuz atlatıldı

İTFAİYE 20 DAKİKA, TREDAŞ İSE 1 SAAT GECİKTİ

 

Yangın Kapaklı’da Atatürk Mahallesi İlkay Konutları A 4 blokta meydana geldi. İddiaya göre yangın, binanın girişinde bulunan elektrik panosunda meydana gelen arıza sonu çıktı. Yangının farkına varılması ve vatandaşlar tarafından ilgili birimlere haber verilmesinin ardından 112 ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, İtfaiye ekipleri yaklaşık 20 dakika, TREDAŞ ekipleri ise yaklaşık bir saat sonra olay yerine gelebildi.

 

8 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

 

Vatandaşların ve İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan ve söndürülen yangında, dumandan etkilenen iki aileye ilk müdahale 112 ekipleri tarafından yapıldı. Dumandan etkilenen Fatma Akyüz (29), Irmak Akyüz (6), Hümeyra Akyüz (1), Ecrin Nisa Akyüz (3), Mehri Duran (41), Burcu Rabia Duran (10), Kadirhan Duran (5) ve Rumeysa Duran (8) yapılan ilk müdahalelerinin ardıdan ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ