Belen, "Türk Milleti izah bekliyor"

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, Çorlu'da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

SİYASET 11.02.2014 15:03:00 0
Belen,

BUNU NEYLE ELDE ETTİ?

 

Aday tanıtım toplantısına MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MYK Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, MHP Çorlu Belediye Başkan adayı Nevzat Avcıoğlu, MHP Ergene İlçe Başkanı Turan Arda, MHP Ergene Belediye Başkan Adayı Mehmet Cebeci, partililer ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, "Başbakan sürekli fakir bir memur çocuğu olduğunu söylüyor. Ailesinde çok büyük bir serveti olmayan Başbakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve sonrasında bu ülkede başbakanlık döneminde, zenginlik ölçüsünde dünyanın 10'uncu zengin lideri seviyesine çıktı. Bunu neyle elde etti? Bunun izahını yapsın. Türk milleti bunun izahını bekliyor. Yolsuzluk dosyaları peş peşe gelecek ve bunun hesabı bunlardan sorulacaktır" dedi.

 

TEKİRDAĞ İÇİN 70’DEN FAZLA PROJEMİZ VAR

 

MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Özcan Pehlivanoğlu ise "Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde yaptığım konuşmalardan dolayı AK Parti ilçe başkanlıkları tarafından cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulmuştu. Ancak bu kovuşturmalar takipsizlik ile sonuçlandı. Benim AK Partililere hakaret etmediğim siyasi eleştiri hakkımı kullandığım ortaya çıktı. Ancak dava sonuçlanmadan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı buradan ifade etmek istemediğim olay çerçevesinde görevinden alındı" dedi. MHP Tekirdağ Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz ise Tekirdağ için 70’den fazla projeleri olduğunu dile getirerek," Buradan bu kadar çok eksik varmış ki bu kadar çok proje geliştirilmiş anlamı da çıkar. Ben bir bilim adamıyım, ben günde 16 saat çalışırım benimle çalışacak arkadaşlarım günde 17 saat çalışacaklar" diye konuştu. Çorlu Belediye Başkanlığına MHP'den aday olan Nevzat Avcıoğlu da kendini tanıtarak projelerinden bahsetti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ