Genç Girişimciler, yeni yönetimlerini oluşturdu

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Genç Girişimciler Komitesi dün gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcılarını kapalı oy usulü ile seçti.

GÜNDEM 7.02.2014 19:30:00 0
Genç Girişimciler, yeni yönetimlerini oluşturdu

NEHİR GERGİN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Keşan TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda dün saat 12.00’da gerçekleştirilen toplantıya Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri Nehir Gergin, Umut Baltan, Göksel Aktaş, Onur Yımaz, Erhan Erzurumlu, Ahmet Can Kaya, Özgür Akpınar, Murat Koru ve Yener Şimşek katıldı. Yapılan toplantının ardından Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Nehir Gergin Başkanlığa seçilirken, Göksel Aktaş ve Umut Baltan ise başkan yardımcılığı görevine seçildi.

 

TÜM ÜYELERDEN KATKI BEKLİYORUZ

 

Genç Girişimciler Komite Başkanı Nehir Gergin toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, geniş katılımlı bir çalışma ortamı yaratılmasının en büyük kazanç olacağına vurgu yaparak, “Toplantıda Genç Girişimciler Yönetimimizi şekillendirirken gördüğümüz birlik ve beraberlik ortamının yapılacak olumlu çalışmaların habercisi olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte bölgedeki tüm genç girişimcilerimiz ile birlikte ortak aklı ve projeleri ön plana çıkaran, enerjisini bölgenin tüm işletmelerine yansıtan bir çalışma ortamı oluşturacağız. Tüm üyelerimizin göstereceğimiz çabalara katkı sağlamasını diliyoruz” dedi.

 

TÜM ENERJİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

 

Başkanlık sıfatından ziyade oluşturulmak istenen çalışma ortamının içinde olmak ve katkı sağlamak için oluşumda yer aldığını söyleyen Gergin, “Çalışmalarımıza katkı sağlayabilecek herkesin komitemiz ile iletişime geçebilmesini sağlayarak, geniş katılımlı paylaşım ortamı yaratmak en büyük kazancımız olacaktır” dedi. Gergin son olarak, Keşan TSO Yönetim Kurulu ve Meclisi’nin tüm üyeleri ile birlikte kendilerine verdiği cesaret ve heyecan ile kuruma yakışan çalışmalar yapmak için tüm enerjilerini ve bilgilerini ortaya koyacaklarının altını çizdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ