Meclis 7 Şubat'ta toplanacak

Kapaklı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu 7 Şubat Cuma günü saat 14.00'da Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 4.02.2014 17:18:00 0
Meclis 7 Şubat

 TOPLANTI SAYGI DURUŞUNDA BULUNULMASI İLE BAŞLAYACAK

 

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayacak olan toplantının ilk gündem maddesinde Belediye norm kadro cetvellerinde dolu kadro değişikliği yapılması konusu görüşülecek. ‘Plan müelliflerinin sunduğu raporun görüşülmesi’ hakkındaki gündem maddesinin görüşülmesinin ardından bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesine geçilecek. Toplantı daha sonra İmar Planı ile ilgili meclise sunulan dilekçelerin görüşülmesi ile devam edecek.

 

DİLEKÇELER GÖRÜŞÜLECEK

 

İlk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “195 ada 4 nolu parsel maliklerinin taşınmazın onaylı imar planında ayrık nizam olan yapı düzeninin aynı ada 3 nolu parselle ikiz nizam olacak şekilde verilmesi” hakkındaki dilekçesi görüşülecek. Daha sonra ise yine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “İlçe sınırları içerisinde bulunan 132 ada 11 nolu parsel malikinin taşınmazın imar durumunun aynı ada 12 nolu parsel emsal alınarak 5 kat olarak düzenlenmesi” hakkındaki talebi görüşülecek.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ