Bir bayan aday da Fatih Mahallesi'nden

Hatice Korkmaz'ın Gazi Osman Paşa Mahallesi'nden Hatice Korkmaz ve Gülümser Almacı'nın muhtar adaylıklarını açıklamalarının ardından Çerkezköy'de Devlet Hastanesi'nde alt?

SİYASET 4.02.2014 17:11:00 0
Bir bayan aday da Fatih Mahallesi

“HİZMET İÇİN BENDE VARIM”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı için siyaset meydanı hararetli günler geçirirken, aynı zamanda yapılacak muhtarlık seçimleri içinde hareketlilik başladı. Fatih Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Aylin Kavrazlı adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada “Bayanların diğer il ve ilçelerde muhtarlık yaptıklarını gördüm. Ben de niçin Çerkezköy’de de olmasın diyerek adaylığımı açıkladım. Hizmet için ben de varım” dedi.

“ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Çevredekilerin 'bayan'dan muhtar olur mu?' lafları arasında kendisini destekleyen kadınlarla birlikte seçim propagandası başlatan Kavrazlı, 1974 İstanbul doğumlu ve yaklaşık iki yıldır Fatih Mahallesi’nde ikamet ediyor. Mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan iki çocuk annesi Aylin Kavrazlı, “Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum. Seçilmem halinde işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük kolaylaştırıcı unsur olacağıma inanıyorum. Kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. İlçemizde bulunan kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı olarak mahallemizin sıkıntıları üst mercilere ileterek çözüm noktalarına gideceğiz. Önümüzdeki seçimlerin öncelikle mahallemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Haber / Gökhan TEKER