Erdoğan, güven tazeledi

Edirne Kahveciler ve Gazinocular Odası Başkanı Hasan Timur Erdoğan, Esnaf Kefalet Düğün Salonu'nda yapılan olağan genel kurulda güven tazeledi.

GÜNDEM 4.02.2014 17:06:00 0
Erdoğan, güven tazeledi

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Edirne Kahveciler ve Gazinocular Odası’nın Olağan Genel Kurulu Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda yapıldı. Yaklaşık 400 üyesi bulunan odanın genel kurulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ seçildi. İnağ, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, oda yönetimlerinin en büyük gelirlerinin üye aidatları olduğunu belirterek, “Birçok oda, borç içindeyken, kahveciler odamızın borcu yok. Bu yönetim anlayışından kaynaklanıyor. Oda yönetimini kutluyorum” diye konuştu.

 

ÜYELERİMİZE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİK

 

3 dönemdir Kahveciler ve Gazinocular Odası Başkanlığı görevini yürüten Hasan Timur Erdoğan ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Birlik binasında küçük odamıza sığmadığımız için geçen yıl bir yer aldık. Burada üyelerimizin işlemlerini daha rahat ve kolaylıkla çözüyoruz. Yine önemli çalışmalarımızdan bir tanesi, tüm üyelerimize iş güvenliği eğitimi konusunda çalışmalar yaptık” dedi. Bakanlık temsilcilerinin de bulunduğu genel kurulda daha sonra faaliyet raporu okundu. Gelir ve giderlerinin ibraz edilmesinin ardından yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi.

 

ERDOĞAN, BAŞKANLIĞINA DEVAM ETTİ

 

Adem Tuna’nın da aday olduğu genel kurulda 200 kişiden 129’unun oyunu alan Hasan Timur Erdoğan yeniden başkanlığa seçildi. Oda'nın Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu; H. Timur Erdoğan, Akif Baldırancı, Hasan Makas, Hakan Günay, Cemil Dere, Ergün Vanii ve Kemal Kahaya. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ülkü Ada, Şerafettin Battal, Hasan Öztürk, Remzi Çağlar, Necip Kara, Hasan Temiztürk ve Şerif Dertmen. Denetleme Kurulu Üyeleri; Can Karakoyun, Mehmet Çelik ve Bülent Kayalar.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ