MHP'ye silahlı saldırı 1 Kişi öldü 6 Yaralı Var...

Esenyurt'ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışında yaşanan sözlü tahrik önce bıcaklı sopalı kavgaya ardından ise cinayete dönüştü. Terör örgütü PKK yandaşları tara

GÜNDEM 26.01.2014 18:01:00 0
MHP

HAİN SALDIRIDA 1 ÖLÜ 6 YARALI

 

Edinilen bilgilere göre, olay Esenyurt’ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışında meydana geldi. Seçim İrtibat Bürosu önünde bekleyen MHP’liler ile pkk'lı bir grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginliğin büyümesiyle pkk'lı grup, MHP’lilere silah, bıçak ve sopalarla saldırdı. Cengiz Akyıldız'ın cinayetet kurban edildiği olayda ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Esenyurt Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YARALIYA AMBULANS İÇİNDE KALP MASAJI YAPILDI

 

Esenyurt Devlet Hastanesi’nde durum kritik olan yaralılardan biri ambulansla başka bir hastaneye nakledilmek istendi. Bu sırada MHP’li grup yaralıyı görmek için ambulansa akın etti. Yaşanan kargaşada yaralı için hayati önem taşıyan yaşam ünitesinin bir kablosunun çıktığı iddia edildi. Bir terslik olduğunu fark eden sağlık görevlileri, yaralıya ambulans içinde kalp masajı yaptı. Yaralı, daha sonra tekrar hastaneye sokuldu. Öfkeli MHP’li grup, ambulansın engellediği gerekçesiyle bazı araç sürücülerine de tepki gösterdi.

PARTİLİLER ve ÜLKÜCÜ GENÇLER GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

 Esenyurt’ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışında yaşandı. Seçim İrtibat Bürosu önünde bekleyen MHP’liler ile pkk'lı grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginliğin büyümesiyle pkk'lılar, MHP’lilere silah, bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda ilk belirlemelere göre  7 kişi yaralandı. Yaralılar, Esenyurt Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Esenyurt Devlet Hastanesi’nde durum kritik olan yaralılardan biri ambulansla başka bir hastaneye nakledilmek istendi. Bu sırada MHP’li grup yaralıyı görmek için ambulansa akın etti. Yaşanan kargaşada yaralı için hayati önem taşıyan yaşam ünitesinin bir kablosunun çıktığı iddia edildi. Bir terslik olduğunu fark eden sağlık görevlileri, yaralıya ambulans içinde kalp masajı yaptı. Yaralı, daha sonra tekrar hastaneye sokuldu. Öfkeli MHP’li grup, ambulansın engellediği gerekçesiyle bazı araç sürücülerine de tepki gösterdi.

Cengiz Akyıldız kurtarılamadı...

Terör örgütü PKK yandaşları tarafından düzenlenen saldırıda kalbine aldığı kurşula ağır yaralanan Cengiz Akyıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akyıldız'ın kaldırıldığı hastaneye koşan yüzlerce partili, ölüm haberini alınca katillere lanet yağdırdı. Saldırı sonrası olay yerine polis ekiplerinin çok geç geldiği iddiaları da kafaları karıştırdı, Polis, kanlı saldırının ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

 MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan bir açıklama yaptı. Adan, İrtibat büromuzun açılışı sırasında adayımızın konuşması esnasında organize bir grup, silah bıçak ve taşlarla arkadaşlarımıza saldırmıştır, 6 yaralımız mevcut maalesef aralarında durumu çok kritik olan arkadaşımız da var. diye konuştu.
 

 

Haber Merkezi