Çerkezköy'de kanlı hesaplaşma: 2 ölü 2 yaralı

Çerkezköy'de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Hararetin iyice yükseldiği, tabanca ve bıçakların çekildiği tartışma kanlı bitti.

GÜNDEM 18.01.2014 20:06:00 0
Çerkezköy

TANSİYON YÜKSELDİ

Olay, Çerkezköy’de Fatih Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir fırında meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Keleş, E.K. ve İ.K., Feyzullah Bekgöz’ün oğlu Recep Bekgöz ile birlikte işlettiği fırına geldi. Taraflar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma başladı. Tansiyonun iyice yükseldiği tartışmada kısa süre sonra bıçaklar ve tabancalar konuştu.

SİLAH VE BIÇAKLAR KONUŞTU

Kavga esnasında 55 yaşındaki fırın işletmecisi Feyzullah Bekgöz, kimin ateşlediği belirlenemeyen silahtan çıkan 3 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Feyzullah Bekgöz’ün oğlu 24 yaşındaki Recep Bekgöz, İbrahim Keleş ve Yusuf Keleş ise kavga sırasında aldıkları bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren fırın işletmecisi Feyzullah Bekgöz’ün oğlu Recep Bekgöz de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralılara ilk müdahale Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılırken, durumu ağır olan İbrahim Keleş, Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yusuf Keleş ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 kişinin yaşamını yitirdiği olayda kullanılan bıçak ve tabancayı ele geçirdi. Feyzullah Bekgöz ve oğlu Recep Bekgöz'ün cesetleri, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından aynı cenaze aracıyla otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Ekrem Keleş geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ