Büyük gün yarın

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, yarın saat 10.00'da Lemar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeni yönetimini belirleyecek.

GÜNDEM 10.01.2014 17:04:00 0
Büyük gün yarın

SON 4 YILIN GELİR-GİDER HESAPLARI GÖRÜŞÜLECEK

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı açılış ve başkanlık divanı teşekkülü ile başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan toplantı, başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi ile devam edecek. Toplantıda daha sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetim Kurulu faaliyet raporu görüşülecek. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise 2010-2011-2012 ve 2013 yıllarına ait bilanço, gelir ve gider hesapları görüşülecek. Son 4 yıla ait bilanço ve gelir-gider hesaplarının oylanması, yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrasının ardından, yeni dönem çalışma programı ile bu program içerisinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları tahmini bütçe görüşülecek. Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin belirleneceği toplantıda daha sonra oda adına taşınır ve taşınmaz mal alımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi konusu görüşülecek.

3 İSİM BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Olağan Genel Kurul Toplantısının dilek ve temenniler bölümünün ardından üyeler yeni yönetimi ve yeni oda başkanını seçecek. Yarın yapılacak toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, toplantı 19 Ocak Pazar günü saat 10.00’da yine Lemar Düğün Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Oda başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Recep Şahin olmuştu. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında adaylığını açıklayan Şahin’in ardından uzun yıllardır oda başkanlığını yürüten Yaşar Kuş da yeniden başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Oda başkanlığı için adaylığını açıklayan üçüncü ve son isim ise Hüsamettin Keskin oldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ