Demirbağ, "Bakanımızın Çerkezköy programı iptal oldu"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, dün saat 14.45'te yaptığı açıklamada, Pazar günü Çerkezköy'de bir dizi ziyaretlerde bulunması beklenen Sağlık Bakanı Mehmet M

SİYASET 9.01.2014 16:22:00 0
Demirbağ,

830 İLÇENİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENECEK

30 Mart seçimleri çerçevesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaetin Demirbağ, açıklamalarında, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın henüz belli olmadığını belirterek, “Birkaç gün içinde 830 ilçenin belediye başkan adayları belirlenecek. Daha önce 123 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. Fakat Çerkezköy Belediye Başkan Adayı henüz belirlenmedi” dedi.   

İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI VELİKÖY’DE YAPILACAK

2012 Nisan ayında Çerkezköy’de Siyaset Akademisi programı düzenlediklerini dile getiren Alaettin Demirbağ, yarın saat 13.00’da AK Parti Tekirdağ Koordinatörü İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın da katılımı ile Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sertifika töreni düzenleneceğini açıkladı. Demirbağ, Sertifika Töreni’nde 37 adet başarı belgesi, 156 adet de katılım belgesinin yanı sıra, 1 adet koordinatör belgesi ve 7 adet de katılım belgesi verileceğini sözlerine ekledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 12 Ocak Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Çerkezköy programının da iptal olduğunu dile getiren Alaettin Demirbağ, “Pazar günü saat 13.00’da Veliköy’de ilçe danışma toplantısı yapacağız. Saat 15.00’da da AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel ilçemize gelecek ve kendisiyle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan YILMAZ