Kazananı son soru belirledi

Çerkezköy'de eğitim-öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından 8'inci sınıf öğrencileri arasında genel kültür yarışması düzenlendi.

GÜNDEM 9.01.2014 11:15:00 0
Kazananı son soru belirledi

MÜCADELE SON SORUYA KADAR SÜRDÜ

Özel Gülerçin Koleji 8’inci sınıflar arasında düzenlenen genel kültür yarışmasında, öğrenciler son dakikaya kadar büyük bir mücadele verdi. Öğrencilere toplam 25 sorunun yöneltildiği Genel Kültür yarışmasındaki kıyasıya mücadele, son soruya kadar devam etti. Bir an olsun heyecanın durulmadığı yarışmanın galibi ise Dilara Alışık, Başak Aksoy, İnan Arslan, Ceyhun Nasır, Enes Erbay, Kerem Yavuz, Selman Çinte ve Okan Özgör’den oluşan Taarruz-u Sahne gurubu oldu.

OKUL YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Genel Kültür yarrışmasında galibiyeti son soruya verdikleri yanlış cevapla kıl payı kaçıran takım ise Merve Ayçe Duman, Samet Serbest, Mehmet Can Orhan, Berkay Bayır, Türkü Tatar, Melis Atlıtürk, Yağız Taş ve Deniz Arslan’dan oluşan Gülerçin-i Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti oldu. Özel Gülerçin Koleji Okul Yönetimi her iki takımdaki öğrencileri de gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Haber / Gökhan YILMAZ