İslam'ın engellilere bakışı anlatıldı

Çerkezköy Müftülüğü Kuran Kursu Öğretmenleri tarafından, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Konferans Salonu'nda engelli ailelerine yönelik seminer düzenlendi.

GÜNDEM 8.01.2014 09:02:00 0
İslam

SEMİNER DÜZENLENDİ
Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen seminerde Çerkezköy Müftülüğü’nde görevli Kuran Kursu öğretmenleri Emine Güngör, Sebahat Ülgen ve Sevinç Bağcı tarafından “İslam’ın engellilere ve engelli ailelerine bakışı” konulu sunum yapıldı. Bu etkinliğin düzenlenmesine Çerkezköy Müftülüğü tarafından kurulan İstişare Kurulu’nda karar verildiğini belirten Kuran Kursu öğretmenleri, “Engelli aileleri ile sohbet edeceğiz” dedi. 
SORUMLULUK DUYGUSUNU İNSANIMIZA AŞILAMALIYIZ
Annelik konusunda asıl bayrağı engelli ailelerinin taşıdığının altını çizen Kuran Kursu öğretmenleri, “Toplumumuzun engellilik konusunda bilinçlenmesi lazım. Engellilik konsundaki sorumluluk duygusunu insanımıza aşılamalıyız” ifadelerini kullandı. Böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş, “Kendilerini tebrik ediyorum. Eğer netice alabilirsek, bu gibi etkinliklerin devamını talep edeceğiz” dedi. 
Haber / Gökhan YILMAZ