Akay, "Hayırlısı neyse o olsun"

Cumhuriyet HalkPartisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün saat 15.30'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, saat 16.30'da da Namık Ke

SİYASET 7.01.2014 15:47:00 0
Akay,

SEÇİMLERE ÜÇ AYDAN AZ BİR ZAMAN KALDI

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çiçeği burnunda İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ve Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amiri Ekrem Çiçek tarafından karşılandı. 30 Mart seçimleri kapsamında uzun üzere önce kolları sıvadıklarını kaydeden Vahap Akay, “Seçimlere üç aydan az bir zaman kaldı. Seçim tarihi yaklaştıkça, siyaset arenası daha da hareketlenecektir” dedi.

KORAY ÖNSEL UNVANIMI ELİMDEN ALDI

Siyasete 2002 yılında CHP çatısı altında başladığını ifade eden Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “2002 genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili Adayı oldum. Daha sonra partimde İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Parti içi şartlar bizi noktaya getirdi ve 30 Mart seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı oldum” dedi. Siyasetçi denince insanların aklına kelli felli kişiler geldiğini söyleyen Vahap Akay, “En genç Belediye Başkan Adayı bendim. Fakat geçtiğimiz gün MHP’den Adaylığı açıklanan 29 yaşındaki Koray Önsel bu unvanı elimden aldı” diye konuştu.   

4 MEVSİMİ DE GÖRMÜŞ OLACAĞIZ

Aday adaylığını 2013 Ağustos Ayı’nda açıkladığını ve seçimlerin de 2014 Mart ayında yapılacağını anımsatan Vahap Akay, “Seçim sürecinde 4 mevsimi de görmüş olacağız” dedi. Çerkezköy’ün 81 ilden vatandaşın kardeşçe yaşadığı bir şehir olduğunu söyleyen Vahap Akay, “30 Mart seçimlerinde ilçemiz ve halkımız için hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ise 30 Mart Yerel Seçimleri sürecinin güzel ve huzurlu bir şekilde geçmesini temenni etti.  CHP heyeti daha sonra NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek gfeçtiğimiz günlerde abisini kaybeden ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr.Ercan Buluş’a başsağlığı diledi.   

Haber / Ahmet KARDEŞ