Vural, “Bizden korkuyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural yaptığı açıklamada, 'Biz sadece milletimizden irade bekleriz, başka bir yerde aramayız' ifadelerini kullandı.

SİYASET 6.01.2014 12:54:00 0
Vural, “Bizden korkuyorlar”
 ISPANAK FİYATINA SATILAN ADALET
MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, parti mücadelelerinin 45'inci yılında olduklarını ifade ederek, "5 yıldan bu yana sürdürdükleri şerefli bir mücadeleyi temsil eden 7'den 77'e hepimiz buradayız. 9 Şubat 1969 tarihinde başlattığımız siyasi hareketimizin, parti mücadelemizin 45. yılındayız. Başbuğumuz, partimizi bize emanet ettiği 1969 yılında sizi pazarlarda ıspanak fiyatına satılan adalete değil, hak yoluna, hakikat yoluna çağırdı" dedi.
 
SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
Üç hilalin namusunu ve şerefini koruyarak salonlarda olduklarını söyleyen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Siz ve de tertemiz üç hilal ile Genel Başkanımız bize teslim etti. Üç hilalin siyasetimizin namusunu, şerefini koruyarak bu salonlardayız. Aldanan olmadık, aldatmadık, hep hakkı savunduk. Hep hakkı kaldırdık. Türkiye'den başka sevda bilmedik. Bugün burada bulunan kardeşlerim, sizlerle gurur duyuyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.
 
BU SALONDA KÜKREYEN SES HER BİRİMİZİN MEVCUDİYETİDİR
Bugünlere fedakârlıklarla geldiklerini kaydeden Vural, "Allah'a hamdolsun ki biz bir tek Cenabı Hakk'a kulluk ederiz. Biz sadece milletimizden irade bekleriz, başka bir yerde aramayız. Başka bir yerlerin vesayetine girmeyiz. Bu salonda kükreyen ses her birimizin mevcudiyetidir. Bu kararlılığı ortaya koyuyor. Onun için bizden korkuyorlar, onun için bizden ürküyorlar. Bizi dönüştüremediler, direncimizi kıramadılar" açıklamalarında bulundu.
Haber / Gökhan TEKER