MHP’de Koray Önsel sürprizi

Oktay Temel, Zerran Duran ve Niyazi Özdemir’in aday adayı olduğu Çerkezköy Belediye Başkanlı seçimlerinde, sürpriz bir karara imza atan Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart Yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye

SİYASET 5.01.2014 16:13:00 0
MHP’de Koray Önsel sürprizi
 YENİ İLÇE BAŞKANI ALİ TEFON OLDU
MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Eser Önsel’in oğlu İnşaat mühendisi Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yaklaşık 9 ay önce, dönemin MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun yerine Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine atanmıştı. Koray Önsel’in MH Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından, boşalan İlçe başkanlığı görevine ise MHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Ali Tefon getirildi.
 
ÇERKEZKÖY SİYASETİ KABUK DEÐİŞTİRİYOR
İlçenin duayen siyasetçileri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Vahap Akay’ı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de Koray Önsel’i 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak göstermesini,  “Çerkezköy siyaseti kabuk değiştiriyor” şeklinde yorumladı. İlçe siyaset dünyasının önde gelen isimleri, her iki partide de yaşanan bu değişimin avantajları olabileceği gibi dezavantajlarının da olabileceğini ifade etti.
 
HER ZİYARET BİR TERFİ
MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Koray Önsel ve Saray İlçe eski Başkanı Hakan Özgül ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ikinci kez ziyaret etti. Devlet Bahçeli’nin makamında yapılan ilk ziyaretle ilçe başkanlığına atanan Koray Önsel, ikinci ziyaretin ardından da Çerkezköy Belediye Başkan Adayı gösterildi. Adaylığını sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutlayan Koray Önsel’den boşalan MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı koltuğuna ise Ali Tefon oturacak.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ