Kayaoğlu, “Hızlı nüfus artışı beraberinde sorun da getirebilir”

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği önceki gün Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 5.01.2014 15:25:00 0
Kayaoğlu, “Hızlı nüfus artışı beraberinde sorun da getirebilir”
 YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRDÜ
 
Ziyarette Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Tabala, Doğan Hasan, Arif Yaman, Mesut Demirel ve Komiteler Sekreteri Fatih Balta Yaklaşık yer aldı. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette ÇESİAD Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, derneğin faaliyetleri hakkında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu’na bilgilendirmede bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tabala ise Kayaoğlu’na düzenledikleri ortak akıl toplantılarından bahsetti.
 
KAPAKLIDA’DA DA BUNA BENZER SORUNLAR ORTAYA ÇIKABİLİR
 
Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, ilçenin nüfusunun hızla arttığını ve Kapaklı’nın çok hızlı bir şekilde büyüyüp geliştiğini belirterek, “Çerkezköy’de görev yaptığım sırada artan nüfus artışının meydana getirdiği sorunları yakından takip ettim. Kapaklıda’da da buna benzer sorunlar ortaya çıkabilir” dedi. ÇESİAD’ın iş dünyası ve eğitim alanındaki çalışmalarının çok olumlu olduğunu ifade eden Kayaoğlu, ÇESİAD heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ