Müezzinoğlu, “Bu milletten tokat yemeye hazır olun”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dünyanın ilk yüzen hastanesini Türkiye'ye kazandıracaklarını dile getirdi.

SİYASET 5.01.2014 14:38:00 0
Müezzinoğlu, “Bu milletten tokat yemeye hazır olun”
 TRAKYA'YI MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE BİRLİKTE TAŞIYACAÐIZ
 
Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Lüleburgaz programına Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Trakya Bölge Müdürlüğündeki akşam yemeği ile başladı. Yemeğin ardından Bakan Müezzinoğlu, Ak Parti'nin buradaki programına katıldı. Yaşam felsefesi, hayat felsefi, dini felsefesi ne olursa olsun ay yıldızlı bayrak altında yaşamaktan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan onur ve gurur duyan her Türk vatandaşının kendi gözlerinde saygın olduğunun altını çizen Müezzinoğlu "Onlara hizmet etmek insani, milli, siyasi ve İslami görevimizdir. Kurulduğumuz günden buyana milleti kucaklayan ve değerleri ile paralel yürüyen, ortak hayalleri ile yürüyen bir başbakan ile olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu ülkeyi ve Trakya'yı muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte taşıyacağız" dedi.
 
MEDYA AKIL ALMAZ İDDİALAR ORTAYA ATTI
 
AK Parti'nin halkın partisi olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, "Bu parti ilçe başkanımızın, il başkanımızın, bu parti milletvekilinin partisi değildir. Bu parti Lüleburgaz'ın Kırklareli'nin tüm Türkiye'nin halkın, milletin partisidir. Bu partiyi biz sermayeye güvenerek kurmadık. Biz bu partiyi millete inanarak kendimize güvenerek kurduk ve millet ile birlikte yola çıkarak bu partiyi kurduk. Millet ne dediyse, hangi yolu belirlediyse biz o yoldan yürüdük. Sermaye bir sürü senaryo kurdu. Belirli güç odakları bir sürü senaryo kurdu. Medya akıl almaz iddialar ortaya attı. Ama buna rağmen bu milletin sel ayeti bu milletin sağduyusu ve vicdanı asla ve asla ne Recep Tayyip Erdoğan'a nede AK Partiye yanlış yapmadı" diye konuştu.
 
BEN HALKÇIYIM DİYEREK HALKÇI OLUNMAZ
 
Müezzinoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesine sığınarak siyaset yapanların olduğunu belirterek, "Ey sözde Atatürk'çüler, ey Atatürk'ten geçinenler, ey Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatanlar, muasır medeniyetler seviyesine yolculuğu gece gündüz çalışmadan, millet ile omuz omuza yürümeyen, milletin derdini dert edinmeden onun derdini paylaşarak azaltmadan muasır medeniyet seviyesinin üzerine gidilmez. Atatürkçü de olunmaz. Ben halkçıyım diyerek halkçılık olunmaz. Halkın derdini, umutlarını paylaşıyorsan o zaman Halkçılık olur. Ama lafla ulusalcılık lafla Atatürkçülük, lafla Cumhuriyetçilik yapanlara diyorum ki Cumhurun olmadığı, cumhurun saygın tutulmadığı sahip çıkılmadığı bir cumhuriyette Cumhuriyet olmaz. Biz AK Parti olarak merkeze insanımızı aldık. Bu parti milletin partisidir. Bu milletin partisini karanlık güçlere teslim etmedik ve etmeyeceğiz. Bu gün hangi senaryoları çizerlerse çizsinler, hangi bedduaları okurlarsa okursunlar milletin duası bize yeter" dedi.
 
BİRİLERİ BU BÜYÜMEMİZDEN RAHATSIZ
 
Milletin hak ve hukukunu kendilerine dert edindiklerine vurgu yapan Müezzinoğlu kendilerinin yanında hırsızların barınamayacağını dile getirdi. Müezzinoğlu, "Bizim yanımızda ahlaksızlar, milleti sömürmek isteyenler barınamaz. Bizim yanımızda faizciler ve faiz lobisi barınamaz" dedi. AK Parti olarak 2023 yılında ülkenin yıllık bütçesini 2 trilyona çıkarmayı hedeflediklerini ve bunu da başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başaracaklarını kaydeden Bakan Müezzinoğlu "Birileri bu büyümemizden rahatsız. Avrupa rahatsız, AB rahatsız, bir çok ülke rahatsız. Çünkü biz diyoruz ki Türkiye ekonomisi güçlü ilk on ülke arasında yer alacak. Birileri rahatsız olmaya devam edecek ama bunu engellemeye gücü yetecek mi. Bunu engellemeye bu lider, bu Ak Parti olduğu sürece engelleyemeyecekler" dedi.
 
ARTIK AK PARTİ VAR
 
1960 yılında ülkenin milli iradesine darbe yapıldığını öne süren Bakan Müezzinoğlu "Sen 1960 yılında bu milletin milli iradesine darbe yaptın. Bu milletin temsilcisini idam ettin. O gün sana alkış tuttular. O gün birileri çok iyi yaptın dediler. O gün çok iyi yaptın diyenler, bugün adında halkçı denilen kişiler arasında yer tutuyordu. Destek veriyordu. 2000'li yıllara kadar o desteğini devam ettirdi. Bugün bakıyorsunuz o kişiler yine yurt dışından birileri ile yeni planları yeni senaryolar peşinde. Dertleri milli iradenin hak ve hukukunu yeniden zedelemek istikrarı bozmaktır. Siyasi iktidarı bozuyorsa ekonomik istikrar zaten bozulur, ekonomik istikrar bozulursa da milletin cebine elde uzatılır ümüğü de sıkılır. Ama artık AK Parti var. Dünya çapındaki lideri millet ile birlikte yürüyen ak kadrolar var" şeklinde konuştu.
 
BU MİLLET SAF DEÐİL
 
Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Bakan Müezzinoğlu "Sen muhalefette olduğun halde sende muhalefet iktidarı bile yok. Ey Kılıçdaroğlu, Sarıgül Şişli Belediyesi’ne gitti. Sen Şişli Belediyesi önünde Sarıgül'ün dosyası elinde ‘Bu yolsuzluk dosyası ey Sarıgül’ dedin. Peki o dosya bugün nasıl beyaz dosya oldu. Sen bunu kendi iktidar gücünle mi yaptın. Yoksa başka birinin gücümü sana bunu yaptırttı. Sen nasıl halkçı partisin. Birilerinin kapalı kapılar ardında Recep Tayyip Erdoğan'ı mağlup etmek için başarısız kılmak için yazdığı senaryoların oyuncağı isen sen nasıl milletin temsilcisi olabilirsin. Bu milleti bu fotoğrafı görmeyecek kadar ölçüsüz mü görüyorsun. Bu milletten Tokat yemeye hazır olun. Çünkü bu millet saf değil. Bu millet 60'ta, 70'te çok ağır bedeller ödedi. Senin sahip çıkmadığını gördü. Milletten yana değil, sermaye ve güç odakları ile yürüdüğünü gördü. Sana bu millet defalarca uyarı yapmasına rağmen sen bu uyarılardan hiç ders almadın" dedi.
 
BEN ONU ÖRNEK GÖSTERMEYECEÐİM O BENİ ÖRNEK GÖSTERECEK
 
Dünyanın ilk yüzen gemi hastanesini yapmayı planladıklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Dünyada ne varsa benim ülkemde Kırklareli'nde de olacak. Dünya milletleri hangi imkanlardan istifade ediyorsa ben onu örnek göstermeyeceğim o beni örnek gösterecek. Dünyanın ilk yüzen gemi hastanesini Türkiye'ye ve Türk milletine biz kazandıracağız. O zaman işte milletle birlikte yürümenin, Büyük Önder'in gösterdiği yolda yürümenin ne demek olduğunu o sahte Atatürkçülere biz göstereceğiz" dedi. Müezzinoğlu'nun konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ