“Yel” bu kez Marmara Ereğlisi’nde esti

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel 30 Mart’ta yapılacak seçimler çerçevesinde ziyaret programlarına ara vermeden devam ediyor.

SİYASET 3.01.2014 15:58:00 0
“Yel” bu kez Marmara Ereğlisi’nde esti
 ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
 
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi)’nin düzenlemiş olduğu programlar doğrultusunda ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.  AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel Seçim programları doğrultusunda önceki gün de Marmara Ereğlisi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
 
PROJELERİNİ ANLATTI
 
AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ziyaretlere Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Muharrem Akyüz, AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhittin Toruk ile AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel Ereğli’de gerçekleştirilen ziyaretler esnasında çok sayıda vatandaş ile bir araya gelerek hem Büyükşehir yasası hem de projeleri hakkında bilgiler verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ