Yeni yıla anlamlı merhaba

Çorlu Bakıma ve Yardıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği Yönetim Kurulu, önceki gün Çorlu Huzurevi’nde 'Yeni Yıla Merhaba Gecesi' etkinliği düzenledi.

GÜNDEM 31.12.2013 15:36:00 0
Yeni yıla anlamlı merhaba
 DÜNYA TATLISI İNSALAR
 
Çorlu Bakıma ve Yardıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği’nin ‘Yeni Yıla Merhaba’ adlı etkinliği Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği korosunun muhteşem konseriyle renklendi. Gecede Çorlu Huzurevi’nde yaşayan yaşlılarla birlikte şarkılar söylenip, şiirler okunurken, kimi zaman da duygu dolu anlar yaşandı. Çorlu Huzurevi’nde yaşayanların yüreklerinin sevgi dolu olduğunu belirten Dernek Yönetimi, “Buradaki yaşlılarımız yüzleri güleç, dünya tatlısı insalar. Büyüklerimizle birlikte muhteşem bir sanat gecesi geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hepsine sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.
 
MUTLU VE SAÐLIKLI YILLARA
 
Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve Huzurevi idaresine kendilerini en iyi şekilde ağırladıkları için teşekkür eden Dernek yönetimi, “Bu güzel gecemizde davetimizi kırmayıp gelen Çorlu Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Koro arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyor, emeklerine, yüreklerine sağlık diyerek, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. İyi ki hep birlikte varız ve yeni bir yılda da hep birlikte var olacağız. Mutlu ve sağlıklı nice yıllara” diye konuştu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ