Yürüyüş, beklenen ilgiyi görmedi

“Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” temalı yürüyüş Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de gerçekleştirildi. Çerkezköylüler düzenlenen sağlıklı yaşam yürÃ?

GÜNDEM 30.12.2013 15:18:00 0
Yürüyüş, beklenen ilgiyi görmedi
 SEVDİKLERİMİZLE SAÐLIÐA YÜRÜYORUZ
 
Yürüyüş programı önceki gün saat 10.00’da Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” temalı yürüyüşe Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ile Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları dışında katılan olmadı.
 
5 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER
 
Yürümenin, obetize ve diğer hastalıklara karşı faydalı olduğunu söyleyen Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, “Toplumda hareketli yaşam bilincinin oluşturulması amacıyla bu etkinliği düzenlendik. Sağlık Bakanlığı’nın zaman zaman böyle programları oluyor. Tüm Türkiye genelinde yapılan bu etkinliğin ortak amacı obezite ile mücadeledir. Çünkü ne kadar hareket edersek obeziteye karşı toplumu o kadar bilinçlendirmiş oluruz” dedi. Hareketli yaşama dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirten Palak ve katılımcılar, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 5 kilometre yürüdü.
 
Haber / Gökhan YILMAZ