Yerlikaya Tekirdağlıların yeni yılını kutladı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Valilik web sitesinden yaptığı yazılı açıklamada 2013 yılının geride kaldığını belirterek, “Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla birlikte giriyor olmanın, mutluluÄ?

GÜNDEM 29.12.2013 17:09:00 0
 Yerlikaya Tekirdağlıların yeni yılını kutladı
BÜYÜK BEKLENTİLER İÇERİSİNDEYİZ
 
Yeni bir yılın her zaman yenilenen, tazelenen ve güçlenen bir yaşam dönümünün habercisi olduğunu kaydeden Vali Ali Yerlikaya, “Hiç şüphesiz ki;  hepimiz yeni yıldan, hem fert hem de toplum olarak, büyük beklentiler içerisindeyiz. Bizler, ilimizin ve ülkemizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi için çalışırken, aynı zamanda her birimize bu yolda, büyük sorumluluklar düşmekte olduğu bilinciyle, hareket etmeliyiz” açıklamalarında bulundu.
 
BAŞARILARLA DOLU, BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM
 
2014 yılının, Tekirdağlıların aileleri ve sevdikleri ile birlikte geçirecekleri mutlu yarınların habercisi olmasını temenni eden Vali Yerlikaya, “Tüm hemşerilerimizin hayallerinin ve umutlarının gerçeğe dönüşeceği hayırlı ve başarılarla dolu, bir yıl olmasını diliyorum. Bu duygularla, Tekirdağ’da yaşayan herkesin; geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk dileklerimle, selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN