Çerkezköylü avcılar da poligon istedi

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 2014 yerel seçimleri kapsamındadernek ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 27.12.2013 16:04:00 0
 Çerkezköylü avcılar da poligon istedi
DERNEK ZİYARETİ DEVAM EDİYOR
 
AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan aday adaylarının seçim kapsamında sürdürdükleri ziyaretler devam ediyor. Önceki akşam Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce,  Belediye Başkan Aday Adayları Aynur Düzgünel, Mehmet Danyeli, Tuncay Yegin ve Efrahim Yeşil, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
 
 
DESTEK VERİRSENİZ SEVİNİRİZ
 
Ziyaretten ötürü AK Partililere teşekkür eden Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aytekin Aykut, “Dernek üyelerimiz ile birlikte Türkiye genelinde yapılan yarışmalara katılmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’e gönül elçiliği yapıyoruz. Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak atış poligonu sıkıntımız bulunuyor. Bununla ilgili Tugay Komutanlığı’nın Kuştepe mevkiinde bulunan alanını derneğimizin poligon alanı yapmak istiyoruz. Bununla ilgili bizlere destek verirseniz seviniriz. Ayrıca Çerkezköy’de Avcılar ve Atıcılar adına üç kulüp bulunuyor. Hepsini bir çatı altında toplamak istiyoruz” dedi.
 
TAPUSUNU ALMANIZ GEREKİYOR
 
Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, dernekler ve sivil toplum örgütleri ile sürekli iç içe olduklarını, ziyaretler yaptıklarını ifade ederek üç derneğin bir araya gelmesi için parti olarak ortak çalışma yapabileceklerini kaydetti. Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aytekin Aykut’un poligon isteği hakkında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise “Sizin projeyi hazırlayıp, Orman Bakanlığı’ndan tapusunu istemeniz lazım. Sizlere o yeri tahsis ettikten sonra bizim yanımıza gelin biz sizlere projeyi çıkartırız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ