Ertem, “Centilmence bir seçim geçirin”

Dün saat 14.15’te Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, ticari araç şoförlerinin üye olmasÄ?

GÜNDEM 26.12.2013 19:40:00 0
 Ertem, “Centilmence bir seçim geçirin”
YAKIT ALIMLARINDA YÜZDE 7 İNDİRİM
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın layıkıyla yönetilemediğini öne süren Recep Şahin, odanın bin 45 üyesinin oy kullanacağını anımsatarak, “Fakat ilçemizde 5 bine yakın ticari araç var. Eğer üyelerimiz şahsımı başkanlığa layık görürse ticari araç sahiplerini de odaya üye yapmaya çalışacağız” diye konuştu. Seçim tarihinin netleştiğini kaydeden Şahin, “Seçimler 12 Ocak Pazar günü yapılacak” dedi ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Büyük araçlar için odaya kurtarıcı almayı planladıklarını söyleyen Şahin, “Bir petrol istasyonu ile görüştük. Üyelerimizin ülkenin her yerinde peşin alımlarda yüzde 7 indirimle yakıt alabilmeleri için akaryakıt firmasıyla anlaştık” dedi. Oda bünyesinde bir de muhasebe departmanı oluşturmak istediklerini söyleyen Şahin, şoför esnafının çocuklarına da burs vermeyi planladıklarını kaydetti.
 
BELEDİYE OLARAK TARAF OLAMAYIZ
 
Recep Şahin ve arkadaşlarının ziyareti nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, gerek adaylığı gerekse yapılacak olan seçimlerin kendisi ve tüm Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni etti. Recep Şahin’e Ocak Ayı’nda yapılacak seçimler için başarılar dileyen Başkan Ertem, “Centilmence, birbirinizi kırmadan, inciltmeden bir seçim geçirin” diye konuştu. Çerkezköy Belediyesi’nin seçimlerde taraf olamayacağının altını çizen Başkan Ali Ertem, “Fakat belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafının yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ