Mandalı, “Gece gündüz çalışıyoruz”

Kapaklı Belediyesi ilçe genelinde başlattığı dere ıslah çalışmalarına devam ederken, Belediye Başkanı İrfan Mandalı da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Halkımıza söz verdiğimiz

GÜNDEM 26.12.2013 16:46:00 0
 Mandalı, “Gece gündüz çalışıyoruz”
ÜÇ DERE DE BU ŞEKİLDE KALICI OLARAK ISLAH EDİLECEK
 
Kapaklı Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda Dere Islahı İhalesi’ni yaptıklarını anımsatan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yaklaşık 1 milyon TL sözleşme bedeli sonucunda ihalemizi yapmıştık. Akabinde yer teslimi de yapıldı. Müteahhit firma en kısa sürede kolları sıvayarak dere ıslah çalışmalarına başladı. İlk etapta önlem alma adına dere yataklarının, her iki yakasını genişlettik. Ayrıca dere yataklarının tabanını da derinleştirerek olası yeni bir şiddetli yağmura karşı tedbir almış olduk. Daha sonra derelerimizin her iki yakasını ve tabanını betonladık. İnşallah en kısa sürede ilçemizin içerisinden geçmekte olan üç dere de bu şekilde kalıcı olarak ıslah edilecek” dedi.
 
 
YAPTIKLARIMIZ ÇAÐDAŞ BİR KENT YARATMAK İÇİN
 
Dere Islah çalışmalarının Atatürk Mahallesi'nde tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkan İrfan Mandalı, “Uzun süre hazırlıklarını yaptığımız dere ıslah projemizde çalışmalar sürüyor. Halkımıza söz verdiğimiz tüm hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda çalışmaların adım adım takipçisiyiz” dedi. Dere ıslah projesinin Kapaklı için oldukça önemli bir çalışma olduğunu ifade eden İrfan Mandalı, “Kentin büyümesi ve gelişmesi açısından önemli projeler üretmeye ve bu projeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler ilçemizi daha modern ve çağdaş bir kent yaratmak içindir” diye konuştu.
 
 
KUTU MENFEZ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 
Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Çayırlık Deresi, İstiklal Caddesi Kömürcü Sokak üzerinde bulunan dere ve Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan derede kutu menfez yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden İrfan Mandalı, “İstiklal Caddesi Kerem Sokak, Namık Kemal Caddesi ve Kerem Sokak arasında kalan Koru Sokak'taki bulunan dere, Tuna Caddesi ile Hilal Sokak arasında kalan derenin bölümü, Pınar Bulvarı’ndan Gurur Sokak başlangıcına kadar olan derede ıslah çalışmaları tamamlandı” ifadelerini kullandı.
 
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
 
Özellikle son yıllarda Kapaklı Belediyesi olarak çok büyük ve önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Diğer Projelerimizi de bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Derelerimizin ıslah çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, burada ikinci bir çalışma başlatarak dere kenarına halkımızın kullanımına yönelik sosyal içerikli bir park alanı kazandıracağız. Bu park alanında yürüyüş parkuru, şelale, oyun grupları, fitness spor aletleri, dinlenme yerleri ve kamelyalar olacak” dedi. Kapaklı’nın tüm hizmetlerin en iyisini hak ettiğini belirten Mandalı, ilçe halkı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ