Eren, “Var gücümüzle çalışıyoruz”

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Bulgaristan Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik düzenlediği ödül törenine katıldı.

GÜNDEM 25.12.2013 17:57:00 0
 Eren, “Var gücümüzle çalışıyoruz”
ETSO'YA PLAKET VERİLDİ
 
Edirne'den ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü, Meclis Üyesi Aydoğan Akıncı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özalp ve Faruk Demir'in katıldığı ödül törenine Bulgaristan'dan Burgaz Valisi, Belediye Başkanı, T.C. Burgaz Başkonsolosu Niyazi Evren Akyol, Burgaz TSO üyeleri katıldı. Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası çeşitli kategorilerde üyelerine yönelik düzenlediği ödül töreninde ortak projelerin başarılı şekilde uygulanması ve sınırın her iki tarafındaki iş dünyasına sağlanan hizmetlerdeki faydalı işbirliği adına ETSO'ya plaket verildi.
 
AMAÇ İŞ ADAMLARINI BİRBİRİNE YAKINLAŞTIRMAK
 
ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, plaketi ETSO adına Burgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tzanko Ivanov'un elinden aldı. Eren ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Sınırdaki odalar olarak bizler, ticari ve ekonomik alanda iş adamlarını birbirine yakınlaştırmak, ithalat ihracat faaliyetlerine ivme kazandırmak, ortak girişimler oluşturmak için aramızdaki işbirliğini sürekli ve dinamik bir şekilde ayakta tutmak adına var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Eren, Sınır ötesi işbirliği kapsamında gerçekleştirilen ortak organizasyonlar, AB projeleri, teşvik edici faaliyetler ile her iki oda üyelerine önemli yollar kat ettirildiğini ifade etti.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN